Terug naar Mac App Store opent deuren op 6 januari
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Mac App Store opent deuren op 6 januari

Door Daan Jeuken16 december 2010 16:262 min. leestijd1

De langverwachte Mac App Store zal op donderdag 6 januari het levenslicht gaan zien. Bij het broertje van de bekende iOS App Store kun je programma’s voor de Mac kopen.

De Mac App Store zal veel weg hebben van de bekende iOS App Store. Met één klik kun je programma’s downloaden, ze worden automatisch geïnstalleerd, waarna je ze meteen kunt gebruiken. Ook zijn updates automatische en kun je een gedownloade app op al je Macs gebruiken. Net als in de iOS App Store kun je hot stuff bekijken, in categorieën zoeken, producten beoordelen en reviews bekijken.

Revolutie
‘De App Store was een revolutie voor de mobiele apps, we hopen dat we hetzelfde kunnen bereiken voor computerapplicaties’, aldus Steve Jobs. ‘Met de Mac App Store moet het gemakkelijker en leuker worden om geschikte programma’s te vinden en te kopen.’

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Deadline 31 december
Ontwikkelaars die met hun product in de schappen willen staan tijdens de grote opening hebben tot het einde van dit jaar om hun apps in te dienen. De makers mogen de prijs bepalen, de inkomstenverdeling is 70/30 procent (in het voordeel van ontwikkelaars), net als in de iOS App Store. Ook zullen er nog gewoon gratis apps te krijgen zijn.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Gidoni
Lezer
Gidoni

snif,

Helemaal TOP 😀 wacht met smart op de aankomende macappstore! 😀
Ik vind het een goed ding dat ze al die programma’tjes bij mekaar halen! veel makkelijker dan nu! nu moet je nog via google het hele interweb over struinen om wat moois te vinden!