Terug naar Luister naar Spotify op je Apple Watch met Spotty
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Luister naar Spotify op je Apple Watch met Spotty

Door Sven Lamers19 januari 2017 11:192 min. leestijd0

De Apple Watch Series is de perfecte gadget om mee te gaan sporten. Hij meet je hartslag, kent dankzij gps je locatie en met een bluetooth-koptelefoon kun je er ook muziek mee luisteren – zonder iPhone in je broekzak. Althans, voor dat laatste geldt dat de liedjes in de app Muziek op de iPhone staan, en dus uit je eigen bibliotheek of van Apple Music moeten komen. Gebruik je een streamingdienst als Spotify, dan had je tot nu toe dikke pech. Daar komt binnenkort echter verandering in, dankzij de nieuwe app Spotty.

Spotty iPhone Watch

Inofficiële Spotify-app voor Apple Watch

Spotify heeft weliswaar een app voor de iPhone en iPad, maar deze is niet compatibel met de Apple Watch. Dat gemis wil de inofficiële app Spotty verhelpen. De app maakt verbinding met je Spotify-account en vervolgens verschijnen al je afspeellijsten die je kunt synchroniseren met de Apple Watch. Omdat de nummers zonder iPhone – en dus offline – afgespeeld moeten worden, vereist Spotty wel een abonnement op Spotify Premium.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧

Daarnaast is het mogelijk om Spotty op de Watch als afstandsbediening voor de iPhone-app te gebruiken, voor het geval dat je daarop luistert.

Bluetooth-koptelefoon

Het luisteren van Spotify-nummers op de Watch doe je het beste met een bluetooth-koptelefoon, zoals de AirPods van Apple. Muziek kan ook via de speaker van de Apple Watch worden afgespeeld, maar we verwachten dat de kwaliteit daarvan niet al te best is. Met Apple’s Muziek-app kan dit overigens helemaal niet.

De app klinkt eigenlijk te goed om waar te zijn. Daarom het slechte nieuws tot slot: hij is nog niet beschikbaar. Er is echter al een website opgericht en daar wordt ‘Begin februari 2017’ als release genoemd. Nog heel even geduld dus.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar