Terug naar Logi Base laat zien wat Smart Connector nog meer kan!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Logi Base laat zien wat Smart Connector nog meer kan!

Door Laura Grootaarts26 april 2016 16:292 min. leestijd0

De iPad Pro is voorzien van een Smart Connector, een poort waarop je in theorie allerlei accessoires kunt aansluiten. En dan nu de praktijk: er is slechts een handjevol toetsenborden die ermee werken, waarvan de opvallendste Apple’s eigen Smart Keyboard is – een hoes en een toetsenbord gecombineerd. Maar daar komt verandering in nu Logitech een oplaadstation speciaal voor de Smart Connector heeft geïntroduceerd.

Logi Base

Logi BASE is geschikt voor beide iPad Pro’s

De Logi BASE is het eerste dock dat de iPad Pro oplaadt via de Smart Connector. Tegelijkertijd dient hij als een standaard waar je de iPad op kunt zetten: hij plaatst de iPad in een hoek van 70 graden en kan uit de voeten met zowel de 9,7- als de 12,9-inch iPad Pro. Je iPad wordt op de standaard stevig in de juiste positie gehouden door magneten. Het dock is gemaakt van aluminium, heeft een verzwaard voetstuk dat niet schuift en is compleet in lijn met de veiligheids- en kwaliteitseisen van Apple.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Logi Base

Zoals je op de bovenstaande afbeelding ziet, is er bij het ontwerp erg goed gekeken naar de Mac. Wat we wel jammer vinden, is dat de Logi BASE verkrijgbaar is in één tint terwijl de iPad Pro in vier kleuren verkrijgbaar is. Nu is zilver een veilige keuze die overal wel bij matcht, maar toch, een roségouden variant was welkom geweest.

 Tegelijkertijd je Apple Pencil opladen

Dit oplaadstation kan overweg met iPads die een siliconenhoesje van Apple gebruiken. De Smart Cover of de Smart Keyboard moet je er wel even vanaf halen, maar er is in de BASE wel ruimte om deze op te bergen. Superhandig: je kunt je iPad dus voortaan opladen via de Smart Connector, terwijl je gelijktijdig je Apple Pencil oplaadt via de Lightning-poort. Gooi je reguliere oplaadkabeltje overigens niet weg: dat heb je nodig om de Logi BASE mee van stroom te voorzien.

De Logi BASE kost € 99,99 en is vooralsnog exclusief verkrijgbaar bij Logitech.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar