Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

(Advertorial) LocalCoinSwap: marktplaats voor cryptocurrency

Auteur: iCreate
0 reacties
LocalCoinSwap


Lees verder na de advertentie

LocalCoinSwap wil een P2P-crypto-exchange bieden die het makkelijker moet maken om populaire cryptovaluta met zo veel mogelijk betaalmethodes te kunnen traden. Belangrijke twist: de exchange is in handen van de community, dus de winst wordt 100% onder de community verdeeld.

LocalCoinSwap: eerste mijlpaal behaald

LocalCoinSwap zamelt op dit moment funds in via hun website door cryptoshares te verkopen die recht geven op tokens. Op die manier wordt dividend ontvangen en krijgt een koper stemrecht over hoe de exchange wordt gerund en meer. De eerste mijlpaal van de verkoop is al gehaald. De planning is om de early-investors deze maand toegang te geven tot het platform en in augustus de exchange in de lucht te brengen. In januari 2019 moet de mobiele app verschijnen en in februari 2019 zal het eerste dividend verdeeld worden.

De dividenduitkeringen en de eigendomsrechten liggen vast in de blockchain in de vorm van smart-contracts. De website heeft naast een uitgebreide FAQ ook een whitepaper (pdf). De community gaat onder andere ook bepalen welke betaalmethodes er in de toekomst nog bij gaan komen. De hoeveelheid cryptoshares die verkocht worden, bepaalt ook het tempo waarin nieuwe cryptovaluta aan de exchange kunnen worden toegevoegd. Lees er meer over op de website van C’T Magazine, of bekijk de video onderaan in dit bericht.

Interesse?

Als je deel wilt nemen aan LocalCoinSwap, maak dan een account aan. Op alles wat je investeert, krijg je 5 procent korting! Gebruik daar de code cryptFNL voor.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

https://youtu.be/4Tm2NNX2bE8