Terug naar Livestream: Apple Event September 2020 live volgen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Livestream: Apple Event September 2020 live volgen

Door Koen van Ekeren15 september 2020 17:332 min. leestijd0

Dinsdag 15 september: omcirkel het met rood in de agenda! Om 19:00 uur Nederlandse tijd geeft Apple dan een keynote, die in september altijd goed is voor veel spektakel. Dat wil je vast live volgen. In dit artikel delen we alvast de Apple Event livestream.

1. Livestream Apple Event via YouTube

Net als de vorige edities kun je het Apple Event live volgen via een livestream op YouTube. De link daarvan heeft Apple alvast online gezet. Op deze pagina kun je alvast op ‘Herinnering instellen’ klikken; je krijgt dan een bericht als de keynote dinsdag van start gaat.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. Via iPhone ,iPad of Mac

Met een iPhone, iPad of Mac kun je het evenement ook live kijken in de webbrowser Safari. De link vind je dinsdag dan op de website van Apple, bij de speciale Events-pagina.

3. Livestream Apple Event via Apple TV

Ook op de Apple TV is er een Apple Event livestream. Op de tweede en derde generatie Apple TV verschijnt er dinsdagavond vanzelf een speciaal kanaal waarop je de keynote live volgt. Op nieuwste Apple TV 4 en nieuwer download je daarvoor de Apple Special Event-app in de Apple TV App Store. Met de eerste generatie Apple TV moet je het helaas doen met de eerste of tweede tip.

4. Via iCreate

Ook dinsdagavond houden we weer een liveblog bij, dus volg @icreate_NL op Twitter. Heb je geen tijd om te bekijken, maar wil je wel een samenvatting lezen met alle hoogtepunten van de keynote? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Verwachtingen

Het september-event is door de gevolgen van het coronavirus anders dan anders. Dit keer geen zaal vol journalisten; in plaats daarvan vindt het evenement volledig online plaats. Waarschijnlijk maakt Apple net als bij WWDC 2020 vooraf een gelikte videoproductie, die vanaf 19:00 uur wordt uitgezonden.

En terwijl vorige edities zich goed lieten voorspellen, is het nu gissen wat Apple gaat presenteren. Zekerheidjes lijken een aankondiging van een Apple Watch Series 6 en een nieuwe iPad. Traditioneel onthult Apple ook nieuwe iPhones in september, maar dat is nu onzeker. En wie weet horen we ook iets over de AirTags, nieuwe Apple TV, AirPods Studio of HomePod mini.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar