Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

Livestream: Apple Event September 2020 live volgen

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Livestream Apple Event


Lees verder na de advertentie

Dinsdag 15 september: omcirkel het met rood in de agenda! Om 19:00 uur Nederlandse tijd geeft Apple dan een keynote, die in september altijd goed is voor veel spektakel. Dat wil je vast live volgen. In dit artikel delen we alvast de Apple Event livestream.

1. Livestream Apple Event via YouTube

Net als de vorige edities kun je het Apple Event live volgen via een livestream op YouTube. De link daarvan heeft Apple alvast online gezet. Op deze pagina kun je alvast op ‘Herinnering instellen’ klikken; je krijgt dan een bericht als de keynote dinsdag van start gaat.

2. Via iPhone ,iPad of Mac

Met een iPhone, iPad of Mac kun je het evenement ook live kijken in de webbrowser Safari. De link vind je dinsdag dan op de website van Apple, bij de speciale Events-pagina.

3. Livestream Apple Event via Apple TV


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Ook op de Apple TV is er een Apple Event livestream. Op de tweede en derde generatie Apple TV verschijnt er dinsdagavond vanzelf een speciaal kanaal waarop je de keynote live volgt. Op nieuwste Apple TV 4 en nieuwer download je daarvoor de Apple Special Event-app in de Apple TV App Store. Met de eerste generatie Apple TV moet je het helaas doen met de eerste of tweede tip.

4. Via iCreate

Ook dinsdagavond houden we weer een liveblog bij, dus volg @icreate_NL op Twitter. Heb je geen tijd om te bekijken, maar wil je wel een samenvatting lezen met alle hoogtepunten van de keynote? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Verwachtingen

Het september-event is door de gevolgen van het coronavirus anders dan anders. Dit keer geen zaal vol journalisten; in plaats daarvan vindt het evenement volledig online plaats. Waarschijnlijk maakt Apple net als bij WWDC 2020 vooraf een gelikte videoproductie, die vanaf 19:00 uur wordt uitgezonden.

En terwijl vorige edities zich goed lieten voorspellen, is het nu gissen wat Apple gaat presenteren. Zekerheidjes lijken een aankondiging van een Apple Watch Series 6 en een nieuwe iPad. Traditioneel onthult Apple ook nieuwe iPhones in september, maar dat is nu onzeker. En wie weet horen we ook iets over de AirTags, nieuwe Apple TV, AirPods Studio of HomePod mini.