Terug naar Lingo keert terug als app
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Lingo keert terug als app

Door Laura Grootaarts1 maart 2016 09:042 min. leestijd0

Terug van eigenlijk nooit echt weggeweest: Lingo! Het woordspelletje verdween in oktober 2014 van de buis, maar keert terug. Dit keer niet als kneuterig tv-programma, maar in de vorm van een app voor iOS en in een later stadium ook voor Android. De app moet in de loop van deze maand zijn comeback maken … in de App Store.

Nieuwe Wordfeud?

Woordspelletjes worden af en toe razendpopulair. Een paar jaar terug speelden we nog massaal Wordfeud, wat eigenlijk niets meer of minder was dan virtueel Scrabble. Lingo lijkt in sommige opzichten behoorlijk op Wordfeud. Een eenvoudig woordspel waarvan iedereen de regels al kent (raad het 5-letterwoord, grabbel een bal en vorm een rij op je Lingo-kaart). Je kunt spelen tegen anderen – wellicht ook onbekenden – en er zit bovendien een chat-functie in. Het zou dus zomaar kunnen dat het spel razend populair gaat worden.

Suzanne Pronk, Head of Digital bij IDTV zegt het volgende over de Lingo-app: ‘Lingo leent zich erg goed voor een app, want het is laagdrempelig: je speelt Lingo met anderen en je kunt ook nog chatten met je tegenstander. Het is snel, dynamisch en net als op televisie is het verslavend. De samenwerking met Van Dale Uitgevers voor de levering van de Lingo-woordenlijst maakt deze app compleet.’ Het gratis spel is momenteel nog niet te downloaden, maar hieronder zie je alvast de trailer.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

 

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar