Terug naar Pre-order gestart: levertijd iPhone X loopt enorm op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Pre-order gestart: levertijd iPhone X loopt enorm op

Door Koen van Ekeren27 oktober 2017 12:122 min. leestijd0

Vanmorgen om 9.01 uur startte de voorverkoop van de Phone X en het nieuwe toestel blijkt bijzonder in trek. Ondanks de hoge prijs werd het toestel massaal besteld, waardoor de levertijd iPhone X direct oploopt.

levertijd iPhone X

Levertijd iPhone X

Alleen de Apple-fanaten die er vanmorgen razendsnel bij waren, hebben de iPhone X al op vrijdag 3 november in huis. Andere gebruikers zullen nog langer geduld moeten hebben. Wil je de iPhone X nog bestellen? Dan bedraagt de levertijd 5 tot 6 weken. De iPhone X heb je dan in december in huis.

Dat de levertijd van de iPhone X bij een pre-order al snel zou toenemen, is geen verrassing. Door productieproblemen met de innovatieve TrueDepth-camera kan Apple veel minder iPhone X-modellen leveren dan gepland.

De TrueDepth-camera is er vooral voor Face ID, het gezichtsherkenningssysteem van de iPhone X. Die ontgrendel je namelijk niet met je vingerafdruk, maar met je gezicht. Vooral de infraroodsensor van de TrueDepth-camera vormt een probleem. Slechts een micrometer verschil tussen de verschillende componenten zorgt er al voor dat de gezichtsherkenning minder nauwkeurig is – of helemaal niet werkt.

Apple Store

Is de levertijd iPhone X van 5 tot 6 weken je te lang? Dan is er nog een uitweg, want de iPhone X is volgende week (3 november) ook vanaf 8:00 uur te koop in de Apple Store. Ook dan zal de voorraad beperkt zijn, dus wees er vroeg – wellicht met klapstoeltje en al – bij.

iPhone X bestellen

Sta je liever niet uren in de rij, kun je de iPhone X ook gewoon bestellen. Je hebt vier opties:

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar