Terug naar ‘Levertijd iPhone X flink verkort dankzij sterk verbeterde productie’  
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Levertijd iPhone X flink verkort dankzij sterk verbeterde productie’  

Door Koen van Ekeren28 november 2017 10:072 min. leestijd0

Van Apple-liefhebbers die direct bij de voorverkoop een iPhone X pre-order plaatsten, werd engelengeduld gevraagd. De meesten consumenten konden rekenen op een levertijd van 5 tot 6 weken. Inmiddels is die flink teruggeschroefd: bestel je nu een iPhone X, ontvang je het toestel binnen twee weken.

levertijd iPhone X

Levertijd iPhone X

Die verkorte levertijd is niet te danken aan een lage vraag naar de iPhone X, meldt Ming-Chi Kuo. De analist stelt dat de productie van de iPhone X is gestegen naar 440.000 tot 550.000 eenheden per dag. Dat is een gigantisch verschil met twee maanden terug, toen zo’n 50.000 tot 100.000 iPhone X-modellen per dag werden geproduceerd. Daarnaast zou de vraag naar de iPhone X hoog blijven.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De problemen met de productie van de iPhone X zouden voornamelijk zijn ontstaan door de TrueDepth-camera. Volgens de analist van KGI Securities zijn die problemen opgelost, evenals problemen met de levering van LTE-antennes door Career.

De vooruitzichten van de levertijd iPhone X zijn dan ook positief. Ming-Chi Kuo verwacht dat Apple in het vierde kwartaal van dit jaar 10 tot 20 procent meer iPhone X-toestellen verscheept dan verwacht.

iPhone X

Op 12 september dit jaar werd de iPhone X gepresenteerd. Het toestel is radicaal anders dan zijn voorgangers. De iPhone bestaat uit één en al scherm, bevat een oled-scherm en je ontgrendelt hem door ernaar te kijken. Ook heeft een leuke gimmick, die Animoji heet. De bewegende lachebekjes bootsen je gezichtsuitdrukking na en op YouTube zijn ze al een hit.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar