Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Dit zijn de leukste iPhone games van dit moment

Auteur: iCreate
0 reacties
Gamen met iPhone


Lees verder na de advertentie

Heb je net een nieuwe iPhone en ben je op zoek naar de leukste spelletjes van dit moment om op je iPhone te zetten? Of zoek je wat afleiding tijdens een lange vlucht voor op vakantie? Dan kun je een paar games op je iPhone zetten om de tijd door te brengen. Maar er zijn zoveel online games te vinden, dat het nog best lastig kan zijn om goede spelletjes voor op je iPhone te vinden.

Top 3 leukste games

Iedereen heeft wel een leuk spel op zijn iPhone staan, maar hoe weet je welke games goed zijn? Er zijn immers heel wat spellen die op het eerste gezicht gratis lijken, maar waarbij je toch moet betalen om een ronde verder te komen. Daarom hebben we gratis, semi-gratis en betaalde games op een rijtje gezet.

Gratis: Deliver It 3D

Ben je toe aan een spel dat echt lijkt op de games van vroeger? Dan is Deliver It 3D waarschijnlijk wel iets van jou. In deze game krijg je meteen een scooter en een flinke stapel aan pakketjes om te leveren. Om deze pakketjes goed te bezorgen, moet je allerlei obstakels overwinnen. Zo moet je meerdere verschillende drukke wegen over, zonder dat je een aanrijding krijgt. Want bots je tegen een auto? Dan vallen al je pakketjes van de scooter en kun je opnieuw beginnen.

Dit spel is één van de populairste spellen op dit moment in de App Store en is gemaakt door ontwikkelaar Voodoo. Het spel is beschikbaar voor iedereen van 12 jaar of ouder.

Semi-gratis: Governor of Poker 3


kooptip

Heb je er altijd al van gedroomd om een echte poker professional te worden? Probeer dan Governor of Poker 3 eens uit. In dit spel speel je bijvoorbeeld 24 uur per dag, 7 dagen per week de game ‘Texas Hold ‘Em’. Deze speel je tegen je eigen vrienden of andere, echte pokerspelers. De game brengt zeven verschillende varianten van pokeren en staat vol van de nieuwe omgevingen en uitdagingen. Je speelt met fictief geld. Daardoor is het spelen van deze game volledig legaal en veilig. Met de in-app aankopen kun je het spel verder uitbreiden.

Wil je liever spelen voor echte bedragen? Door een betrouwbaar online casino te bezoeken speel je poker tegen echte pokerspelers voor een echte inzet. Daarmee is Governor of Poker 3 een mooie manier om je skills te ontwikkelen.

Betaald: Geometry Dash

In het betaalde spel Geometry Dash ben je een vierkantje dat uit zichzelf beweegt. Door te klikken spring je over obstakels heen en kun je omhoog en omlaag gebruiken om een voertuig te besturen. Bij dit spel staat muziek voorop. Dat betekent dat de manier waarop je ontwijkt, synchroon is met de beat die je hoort. Daardoor swing je je letterlijk een weg over en onder obstakels, onder het genot van een lekker muziekje.

Maar let op: Geometry Dash is een stuk lastiger dan je van tevoren zal denken. Als je een fout maakt en tegen een obstakel aan botst, begin je weer bij nul en ben je terug bij af.