Terug naar Lang verwachte album Frank Ocean exclusief op Apple Music
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Lang verwachte album Frank Ocean exclusief op Apple Music

Door Redactie iCreate19 augustus 2016 10:372 min. leestijd0

Het nieuwe album van Frank Ocean, Endless, is vanaf nu te exclusief te beluisteren én te bekijken op Apple Music. In navolging van Lemonade van Beyoncé is ook Endless een Visual Album. Het nieuwe werk van de R&B-zanger wordt namelijk begeleid door beeld. De film was een dag lang te zien op de website van Ocean, maar nu vooralsnog alleen op Apple Music.


De zanger brak in 2012 door met zijn debuutalbum Channel Orange. Het album was een knappe combinatie van het beste van Stevie Wonder, Prince, D’Angelo en Motown. Maar dan in een hedendaags jasje waar Ocean overheen rapte of bijzonder fraai zong. Het leverde juichende recensies op, het publiek sloot hem liefdevol in de armen en de muziekprijzen waren niet aan te slepen.

Eindelijk nieuw werk van Frank Ocean

Frank Ocean
Vorig jaar liet Ocean weten dat er nieuw werk zat aan te komen, maar dit liet ellenlang op zich wachten. Fans wereldwijd wachtte met smart op het nieuwe album dat Boys Don’t Cry zou heten. Deze is nog niet officieel vrijgegeven maar vooralsnog kunnen de liefhebbers terecht op Apple Music.

In navolging van Drake, Taylor Swift en Britney Spears laat nu dus ook het nieuwe werk van Frank Ocean exclusief te horen op de streamingdienst van Apple.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar