Terug naar Gelekte brief wijst op snelle lancering van Apple Pay in België
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gelekte brief wijst op snelle lancering van Apple Pay in België

Door Koen van Ekeren22 november 2018 10:172 min. leestijd0

Apple-gebruikers in België kunnen waarschijnlijk al snel contactloos betalen met de iPhone of Apple Watch. De Belgische filialen van Aldi maken zich immers op voor de lancering van Apple Pay in België, zo blijkt uit een gelekte nieuwsbrief.

Apple Pay België

Lancering Apple Pay in België

‘Onze klanten kunnen binnenkort betalen met Apple Pay’, laat Aldi weten in de brief. De filialen ontvangen binnenkort stickers met het Apple Pay-logo en die moeten ze plakken op de betaalterminal. Deze stickers mogen vanaf de lanceerdag van Apple Pay worden aangebracht. Wat die precieze lanceerdatum is, krijgen de vestingen binnenkort te horen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De nieuwsbrief wordt verzonden in de week van 26 november tot 2 december 2018. Door de brief lijkt het slechts een kwestie van weken voordat Apple Pay zijn intrede maakt in België. Toch houden we een slag om de arm, want Apple kondigt de nieuwe landen voor Apple Pay doorgaans aan tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers. En de volgende is pas op 1 februari …

Het zijn niet de eerste aanwijzingen voor de komst van Apple Pay in België. Eerder vernam De Tijd dat Apple de betaaldienst in november in het land uitrolt. Apple Pay zou eerst beschikbaar zijn voor klanten van BNP Parabis Fortis. Pas enkele maanden later zouden andere banken volgen.

Apple Pay in Nederland?

Terwijl het in België al maanden gonst van geruchten over de mogelijke komst van Apple Pay, blijft het in Nederland stil. Een introductie van Apple Pay in Nederland lijkt dus nog ver weg. Opvallend is dat Google Pay ook nog steeds niet van start is gegaan in Nederland. En die betaaldienst werd al anderhalf jaar geleden in België gelanceerd.

Meer weten over Apple Pay?
Bekijk dit dossier
iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar