Terug naar Laat die Apple Watch-apps maar komen!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Laat die Apple Watch-apps maar komen!

Door Daan Jeuken1 april 2015 14:072 min. leestijd0

Apple heeft de sluizen opengezet: het heeft alle app-ontwikkelaars aangespoord hun apps voor de Apple Watch in te dienen. Met nog dik drie weken te gaan voor de lancering van het horloge, hoopt Apple tegen die tijd al een mooi aanbod te hebben voor de eerste klanten.

Extensie

De Watch-apps hoeven niet ingediend te worden als zelfstandige apps: ze zitten als extensie ingebakken in de bestaande iPhone-apps. Dat betekent dat Watch-gebruikers alle apps die ze al op hun iPhone hebben staan en die ook een Watch-extensie automatisch ook op het horloge kunnen zetten. Zo zorgt Apple er heel eenvoudig voor dat klanten niet twee keer dezelfde apps hoeven te downloaden én dat het horloge echt als een verlengstuk van de iPhone voelt.

Eerste apps

Apple lanceerde vorige week al de eerste Watch-apps in de App Store. Belangrijke partners als Twitter, Evernote, CNN, AliPay, Things en BMW kregen een helpende hand en voorrang van Apple, zodat er op 24 april al behoorlijk wat grote apps beschikbaar zijn. Ontwikkelaars kunnen de updates nu al doorvoeren, maar kunnen ook inplannen dat de geüpdatete app op 24 april in de Store zal verschijnen. Nederlandse partijen hoeven nog niet zo veel haast te hebben, we weten immers nog steeds niet wanneer de Watch bij ons in de winkels komt te liggen.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar