Terug naar Krijgen we maandag ook een nieuwe MacBook Air Retina?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Krijgen we maandag ook een nieuwe MacBook Air Retina?

Door Daan Jeuken4 maart 2015 10:442 min. leestijd0

Dat we bij de keynote van aanstaande maandag meer te horen krijgen over de Apple Watch zal niemand verrassen. Maar krijgen we meer nieuws te horen dan dat? Volgens de The Michael Report wel: de website zegt te weten dat Apple ook de nieuwe 12-inch MacBook Air met Retina-display gaat tonen.

MacBook Air Retina

Er gaan al lange tijd geruchten dat Apple de MacBook Air radicaal gaat vernieuwen en er doken zelfs al foto’s op. De nieuwe Air zou een 12-inch Retina-scherm krijgen met veel dunnere, zwarte randen rondom. Ook de behuizing wordt afgeslankt: de breedte wordt volledig bestreken door het toetsenbord, hij wordt dunner doordat onder andere de ventilator verdwijnt en daardoor zou er nog slechts ruimte zijn voor één usb-aansluiting die tevens dienst doet als MagSafe-aansluiting.

2010

De laatste generatie MacBook Air stamt uit april 2014, maar de laatste jaren veranderde het apparaat alleen intern. Het huidige ontwerp werd al in oktober 2010 gepresenteerd. Hoewel de Air nog steeds razend populair is, zijn er inmiddels wel dunnere en lichtere laptops verkrijgbaar. Bovendien is de Air het laatste Apple-product dat nog geen Retina-scherm heeft gekregen. En het wordt hoog tijd dat dat verandert.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Keynote

Wat er precies waar zal zijn van deze geruchten zullen we wellicht maandag al zien. Hoewel er nog veel valt te vertellen over de Apple Watch, zou een extra nieuw product de keynote wel opleuken. Een MacBook past echter iets minder bij de Apple Watch dan, we zeggen maar wat, een iPad Pro. Of zouden de iPad Pro en MacBook Air stiekem één product zijn? Maandagavond weten we wellicht meer.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar