Terug naar KPN en Vodafone komen met bellen via 4G en wifi
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

KPN en Vodafone komen met bellen via 4G en wifi

Door Daan Jeuken9 maart 2016 11:092 min. leestijd0

KPN en Vodafone gaan beginnen met de uitrol van bellen via 4G en wifi. Dit moet vooral de problemen met binnenshuis bellen oplossen. Vodafone biedt beide diensten vanaf de herfst van 2016 aan, KPN start dit jaar met 4G-bellen en in 2017 met wifi-bellen.

Vanaf iPhone 5c/s

Sinds de iPhone 5c en 5s is het met de iPhone theoretisch mogelijk om te bellen via wifi. De enige belemmering was echter dat providers dit moesten ondersteunen. Dat gaat nu dus eindelijk gebeuren.

Indoordekking

‘Qua buitendekking horen de Nederlandse mobiele netwerken wereldwijd tot de top en de onderlinge verschillen zijn klein. De ruimte om te verbeteren ligt vooral binnenshuis, zeker met de verhoogde aandacht voor duurzaam bouwen waardoor binnendringen met een mobiel signaal lastiger wordt’, aldus Eben Albertyn, CTO van Vodafone Nederland. ‘Het is mooi dat we onderweg zulke hoge internetsnelheden halen, maar het is niet meer van deze tijd als je binnen tegen een raam geplakt moet zitten of zelfs naar buiten moet lopen voor een normaal telefoongesprek.’

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Bellen via 4G en wifi

Bij bellen via 4G en wifi schakelt de telefoon bij slecht bereik automatisch over op het 4G- of wifi-netwerk. De combinatie van het 4G-signaal (dat beter huizen binnendringt) en het wifi-signaal (dat juist van binnen naar buiten werkt) zorgen niet alleen voor een stabiele HD-gesprekskwaliteit, maar ook voor een snellere verbinding met een andere beller en voor extra opties tijdens een gesprek, zoals het delen van bestanden of je locatie.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar