Terug naar Koptelefoon-gat boren en 3 andere dingen om níet te doen met je iPhone 7
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Koptelefoon-gat boren en 3 andere dingen om níet te doen met je iPhone 7

Door Laura Grootaarts29 september 2016 14:023 min. leestijd0

Een nieuwe iPhone betekent weer een verse lading iPhone-martelvideo’s op YouTube – en het lijkt wel of die ieder jaar weer extremer worden. Ons is het nog steeds een raadsel waarom je dit je iPhone aan zou willen doen en het is ook een beetje zuur ten opzichte van de mensen die weken moeten wachten op hun nieuwe toestel. Hoe dan ook, dit zijn de vier mafste video’s van dit moment: don’t try this at home!

1. Een gaatje voor je koptelefoon boren

Als je een iPhone 7 of een iPhone 7 Plus koopt, dan weet je het: je nieuwe toestel heeft geen ouderwetse 3,5-mm koptelefoonaansluiting. In een satirisch filmpje op YouTube wordt een simpele oplossing geboden voor dit probleem: boor gewoon zelf een gaatje onder in je iPhone. Helaas stond bij veel mensen hun satire-radar uit, en zij probeerden deze hack ook echt uit. Het resultaat? Een gloednieuwe iPhone naar de filistijnen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. De gitzwarte iPhone 7 bekrassen

De gitzwarte iPhone 7 (Plus) is wat gevoeliger voor krassen dan de andere kleuren. Apple geeft zelfs een waarschuwing: ‘De glanzende afwerking van de gitzwarte iPhone 7 is het resultaat van een proces met 9 stappen waarbij het materiaal zeer zorgvuldig wordt geanodiseerd en gepolijst. De buitenkant is net zo hard als bij andere geanodiseerde Apple producten, maar de glanzende laag kan na verloop van tijd minuscule doffe gebruikssporen vertonen. Als je dit wilt voorkomen, raden we je aan om je iPhone te beschermen met een van de vele verkrijgbare hoesjes.’ Dus wat doe je met je dure iPhone? Die bewerk je met sleutels en schuurpapier:

3. Zwemmen met je iPhone

De nieuwe iPhone is waterdicht. Je kunt ermee door een fikse regenbui lopen, hem in een toilet laten vallen en er een glas water overheen gooien. Dat gaat allemaal goed. Het is echter niet de bedoeling dat je ermee gaat zwemmen. In de onderstaande video wordt de iPhone 7 liefdeloos in een rivier gekwakt, en hij brengt het er nog beter vanaf dan je eigenlijk mag verwachten. Maar dat is meer geluk dan wijsheid. Doe dus maar niet: Apple geeft ook geen garantie op schade die is ontstaan door water.

4. Laten vallen

De iPhone 7 (Plus) is dus niet echt bang voor water. Maar hoogtevrees, daar heeft-ie wel last van. Je moet hem dus niet van je bureau laten vallen, of van de trap, of uit een raam op de eerste verdieping. En al helemaal niet uit een helikopter. Maar ja, wie doet er nou zoiets? Het schijnt trouwens dat de Nokia 3310 wel is opgewassen tegen dit soort onzin …

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar