Terug naar Is dit de nieuwe iPhone 8-kleur?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Is dit de nieuwe iPhone 8-kleur?

Door Laura Grootaarts8 augustus 2017 08:292 min. leestijd0

We verwachten dat de nieuwe iPhone 8 volgende maand wordt aangekondigd, maar of Tim Cook ons dan nog veel nieuws te vertellen heeft? Door het HomePod-lek dat Apple zelf veroorzaakt heeft, lijkt een aantal nieuwigheden al zo goed als bevestigd te zijn. En nu is er mogelijk nieuws over de kleuren van de nieuwe iPhone.

iPhone 8 drie kleuren

Koperen iPhone 8?

Via het Chinese sociale netwerk Weibo is een dummy-model opgedoken met een bijzondere kleur. Naast een zwarte en een witte iPhone 8 zien we ook een model in een compleet nieuwe tint: koper (of brons, of bruin). De kleur heeft in de verte wel iets weg van roségoud dat enkele jaren terug werd ingevoerd. Of het een mooie kleur is? Oordeel zelf.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Koperen iPhone 8

Wat misschien net zo opmerkelijk is, is de kleur van de voorkant van het koperen toestel: wit. Iets wat ongetwijfeld ook geldt voor de voorkant van het het witte model. Tot nu toe werd steeds gedacht dat de iPhone 8 een zwarte voorkant zou hebben. Alle gelekte onderdelen tot nu toe hebben die kleur. Zwart zou ook mooier opgaan in het oled-scherm van de iPhone: dat is vooral van belang voor de verdikking in de rand aan de bovenkant van het scherm, waar de selfie-camera en diverse sensoren zitten. Dit gedeelte springt er wel heel erg uit als het inderdaad wit wordt.

iPhone 8 koper voorkant

Dummy

Een koperen iPhone 8 mag er dan interessant uitziet, het is nog maar de vraag of het er ook echt van komt. Het is en blijft een dummy-model, en hoewel de kwaliteit daarvan de laatste jaren steeds beter wordt, kun je grote vraagtekens zetten bij de authenticiteit ervan. Wordt ongetwijfeld weer vervolgd.

Lees ook ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar