Terug naar Kobo Plus: Spotify voor boeken van Bol en Kobo
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Kobo Plus: Spotify voor boeken van Bol en Kobo

Door Laura Grootaarts22 februari 2017 10:532 min. leestijd0

Webwinkel bol.com en ereader-fabrikant Kobo hebben de handen ineen geslagen en bieden vanaf vandaag een ebook-abonnement: Kobo Plus. Klanten kunnen hiermee onbeperkt lezen voor een vast bedrag per maand.

Kobo Plus: 40.000 titels

Wat Netflix en Videoland zijn voor films en series en Apple Music en Spotify voor muziek, moet Kobo Plus worden voor boeken. Voor een tientje per maand krijgen lezers toegang tot 40.000 boeken – meer dan de collectie van menig bibliotheek en het aanbod zal nog verdubbelen. Lees je meer dan één e-book per maand, dan ben je daarmee al snel voordeliger uit.

Kobo Plus Bol

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Om gebruik te maken van het Kobo Plus-abonnement, heb je niet per se een e-reader van Kobo nodig. Je kunt de boeken die binnen het abonnement vallen ook lezen via bijvoorbeeld je iPhone of iPad: hiervoor moet je de gratis app Bol.com Kobo downloaden in de App Store. Het abonnement is de eerste maand gratis. Meer over Kobo Plus is te lezen op de website van Bol en ook in de video hieronder zie je hoe het werkt.

Niet de eerste ‘Bookify’

Kobo Plus is overigens niet de eerste ‘All you can read’-dienst. Amazon heeft een vergelijkbaar concept, Kindle unlimited, maar dat is in Nederland nog niet beschikbaar. Enkele jaren terug introduceerde Bruna hier Bliyoo, wat een minder ruim aanbod heeft. Het opvallendste verschil is dat je bij Bliyoo naast boeken ook tijdschriften kunt lezen. Ook voor Bliyoo betaal je maandelijks 10 euro.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar