Terug naar Officieel: op 12 september wordt de iPhone 8 gepresenteerd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Officieel: op 12 september wordt de iPhone 8 gepresenteerd

Door Koen van Ekeren31 augustus 2017 18:262 min. leestijd0

Zojuist heeft Apple de datum prijsgegeven van het september-event! De keynote vindt plaats op dinsdag 12 september om 19:00 uur (Nederlandse tijd), zo laat de technologiereus in een officiële uitnodiging weten. Naar alle waarschijnlijkheid onthult Apple dan de iPhone 8, waarvan de verwachtingen bijzonder hooggespannen zijn. De presentatie vindt plaats in het Steve Jobs Theater, op de gloednieuwe Apple Campus.

Apple keynote 12 september

Keynote Apple op 12 september

De iPhone viert dit jaar zijn tiende verjaardag en om dat te vieren, zou Apple een revolutionair nieuw toestel op de markt willen brengen. Een toestel dus dat helemaal geen afgeleide is van de iPhone 7 (Plus), en daar past de naam ‘iPhone 7s (Plus)’ slecht bij. iPhone 8, dus. Maar het zou ook zomaar ‘iPhone X’ of ‘iPhone Pro’ kunnen worden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Naast de iPhone 8 presenteert Apple waarschijnlijk ook de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Naar verluidt krijgen deze toestellen draadloos opladen. Verder worden er weinig veranderingen verwacht; S-modellen lijken doorgaans sprekend op hun voorganger.

De iPhones zijn niet de enige productonthullingen die we tijdens de keynote verwachten. Het heeft er alle schijn van dat Apple ook met de Apple Watch Series 3 komt. Mogelijk bevat de smartwatch zelfstandig internet, waardoor hij niet meer zo afhankelijk is van een iPhone.

Verder staat er naar verwachting een nieuwe Apple TV op het programma. Volgens verschillende geruchten ondersteunt het apparaat 4K, waarmee het mogelijk is om video’s met de hoogste kwaliteit te streamen.

Keynote Apple volgen

De keynote kun je op dinsdag 12 september eenvoudig volgen via een livestream die Apple zelf op de website beschikbaar stelt. Wanneer de link bekend is, delen we die op de website.

Uiteraard berichten we die avond op icreatemagazine.nl over het evenement. Daarnaast doen we live verslag op Twitter via @icreate_NL.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar