Terug naar Kerstvoordeel bij Navigon
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Kerstvoordeel bij Navigon

Door Redactie iCreate17 december 2010 11:272 min. leestijd0

Ben jij van plan er in de kerstvakantie met je iPhone of iPad op uit te trekken en overweeg je nog gauw een navigatieapp aan te schaffen? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen, want de ontwikkelaars van Navigon hebben in al hun goedheid besloten niet alleen nieuwe software-updates (versie 1.7.0) van MobileNavigator voor de iPhone uit te brengen, maar hun navigatieapps ook tien dagen lang met kortingen tot 30 procent aan te bieden. Zo kun je Navigon MobileNavigator Benelux of Europe tot en met de kerstdagen aanschaffen voor slechts 49,99 respectievelijk 59,99 euro. Mooi meegenomen, toch?

Nu ook op de iPad
De nieuwste versie van MobileNavigator voor iPhone is een universele app die je nu ook op de iPad kunt gebruiken. Voor de deur-tot-deur-navigatie heb je dan wel, net als voor de iPod touch, een aparte gps-ontvanger nodig. In elk geval zal de app voor het grotere scherm automatisch een hogere resolutie en een gewijzigde interface met nieuwe menu’s weergeven. Bovendien krijg je op de iPad voor nog meer overzicht de realistische weergave (‘Reality View Pro’) en de kaartweergave naast elkaar te zien.

Verder plan je op de iPad eenvoudig een route door met een tikje op de multitouch-kaart verschillende tussenbestemmingen te kiezen. Verkeersaanwijzingen op de kaart, zoals de richtingspijlen en symbolen in de ‘Snelheidsassistent’, zijn daarbij geheel in verhouding met het grotere iPad-scherm. Ook kan de app eenvoudig opgeslagen favoriete routes tussen je iPhone en iPad uitwisselen.

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Rode en groene Michelin-gids
Eet je op weg naar je bestemming liever op stand dan in een wegrestaurant? Koop dan ook de rode Michelin-gids als toevoeging (‘In-App Purchase’) voor je navigatieapp. In deze gids vind je restaurant- en hotelbeoordelingen van meer dan 51.000 bestemmingen in 24 verschillende landen, inclusief telefoonnummers, adresgegevens en aanvullende informatie zoals gedetailleerde omschrijvingen, foto’s en tarieven.

Vind je het leuk om onderweg van alles te gaan bekijken? Neem dan ook de groene Michelin-gids erbij. Hierin staat gedetailleerde achtergrondinformatie over 19.300 musea, historische bezienswaardigheden, interessante plekken, wonderen van de natuur, kastelen en recreatie in 24 landen 19.300 bezienswaardigheden in 24 Europese landen. Beide gidsen zijn eveneens tien dagen lang met korting verkrijgbaar, ook in het Nederlands.

Goede reis en prettige vakantie!

Navigon
MobileNavigator Europa:  €89,99 (met korting voor  €59,99)
MobileNavigator EU 10:     €74,99 (met korting voor  €49,99)
MobileNavigator Benelux:  €69,99 (met korting voor  €49,99)

In-App Purchases
MICHELIN Rode Gids: €19,99 (met korting voor  €14,99)
MICHELIN Groene Gids: €14,99 (met korting voor  €11,99)
Traffic Live: €19,99
Panorama View 3D: €9,99

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis KPN hebt

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar