Terug naar AirPods eisen hoofdrol op in Apple's nieuwe kerstcommercial
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

AirPods eisen hoofdrol op in Apple's nieuwe kerstcommercial

Door Koen van Ekeren23 november 2017 09:412 min. leestijd0

Inmiddels is het een traditie geworden: een kerstgroet van Apple op de vooravond van Thanksgiving, dat vandaag in Amerika gevierd wordt. Gisteren was het opnieuw raak; Apple deelde een commercial met de naam ‘Sway’. Opvallend is dat de hoofdrol daarin niet weggelegd is voor de gloednieuwe iPhone X, maar voor de AirPods.

https://www.youtube.com/watch?v=1lGHZ5NMHRY

Kerstgroet van Apple

De advertentie draait om twee dansende tortelduifjes, die met Apple Music helemaal losgaan op het nummer Palace van de R&B-artiest Sam Smith.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De vrouwelijke hoofdrolspeler danst met haar AirPods in de sneeuw, totdat ze tegen een man aanloopt. Nadat ze één van haar AirPods met de mannelijke hoofdrolspeler deelt, volgt onder de spotlight een indrukwekkende dans door de stad.

Aan het eind van Apple’s kerstcommercial blijkt dat de vrouwelijke hoofdrolspeelster zich de dansscêne inbeeldde. Daarna sluit ‘Sway’ af met een passende kerstboodschap: ‘Move someone this holiday’.

Emmy

Al met al spat de feel-good af van de kerstcommercial, die misschien een tikkeltje clichématig is. Een Emmy wint het er waarschijnlijk niet mee – zoals in de zomer van 2014 gebeurde. Destijds ontving Apple de prijs voor de beste commercial van 2013. Bekijk de video hieronder:

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar