Terug naar Deze apps helpen je de feestdagen door
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze apps helpen je de feestdagen door

Door Daan Jeuken24 december 2017 09:363 min. leestijd0
Tussen al die gangen van het kerstdiner en steeds dronker wordende familieleden door of tijdens het uitbuiken, ben je ongetwijfeld even toe aan een verzetje. Deze apps helpen je de feestdagen door.

SoundForest

 

Ben je de klassiekers Last Christmas en All I Want for Christmas wel weer voor een jaartje beu? Componeer je eigen kersthit! Geen verstand van muziek? Geen probleem: met SoundForest schrijf je een coole kerstbeat door bosdieren en -planten in de wei te zetten. Dat klinkt ingewikkeld, maar het werkt super simpel en ziet er geweldig uit. En de Mario-style kersthits maken het af. 

Animal Crossing: Pocket Camp

Animal Crossing Kerst

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In Nintendo-succes Animal Crossing run je een kampeerplek vol vreemde vogels en rare snuiters. Rondom zijn allerlei toeristische trekpleisters: een strandje, een eiland vol vlinders, een rivier … Hier ontmoet je allerlei dieren die je naar je kampeerplek moet zien te lokken. Dat kost wat moeite: eerst moet je ze omkopen met bijvoorbeeld zelf geplukt fruit en vers gevangen vis. Daarna moet je hun favoriete meubeltjes bouwen. En dat kan allemaal perfect tussen de soep en de piepers door.

Darts of Fury

Het perfecte tussendoortje: Darts of Fury. Je gooit je dartpijltjes met een korte veegbeweging naar boven – was het in het echt ook maar zo gemakkelijk. Na je eerste worp volgen velen andere, want het spelen van de app is een feest. De felle neonkleuren maken Darts of Fury een flitsend geheel, het competitieve element maakt het spel verslavend. Darts of Fury is gratis, maar je moet wel regelmatig een advertentie bekijken, in-app-aankoop doen, of aantal minuten wachten om verder te spelen. En dat is maar goed ook; kun je aan het volgende gerecht beginnen.

Hidden Folks

Zit Oom Jaap alweer uren te oreren over hoe het vroeger allemaal beter was? Verzet je zinnen even in pittoreske wereld van Hidden Folks, dat onlangs werd verkozen tot iPad-game van het jaar. Deze staat vol met poppetjes en dieren, die voortdurend in beweging zijn. De opdracht is simpel: zoek de objecten die onder aan het scherm te zien zijn. Dit is moeilijker dan het klinkt, want de speelse wereld is groot en de objecten zijn klein en goed verstopt. Het is dan bijvoorbeeld nodig om een struik met een tik weg te toveren, of een garagedeur te openen. Je hebt alle tijd om te genieten van de getekende praal en pracht – je hoeft alleen af en toe ‘Ja’ en ‘Amen’ blijven zeggen tegen Oom Jaap.
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar