Terug naar Jailbreak-tweak: iOS 5.1-camera in iOS 5.0
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Jailbreak-tweak: iOS 5.1-camera in iOS 5.0

Door Daan Jeuken31 maart 2012 08:301 min. leestijd0

Eén van de leuke features van iOS 5.1 is de cameraslider in het vergrendelscherm. Jailbreakers branden hun vingers echter nog niet aan iOS 5.1, want daar is de untethered jailbreak nog niet van uit. Gelukkig kunnen we de cameraslider ook via Cydia bemachtigen, met de tweak Camera Grabber.

Schuifbalk

Sinds iOS 5 kun je vanuit het vergrendelscherm naar de camera, als je dubbelklikt op de homeknop en op het cameraatje tikt. Vanaf iOS 5.1 hoeft dit dubbelklikken niet meer, het cameraicoontje zit er altijd, je hoeft het maar naar boven te vegen. De meeste jailbreak-gebruikers blijven echter nog van iOS 5.1 af tot er een untethered jailbreak is, dus moesten we het nog doen zonder deze cameraslider. Met Camera Grabber is precies dezelfde functie ook in iOS 5.0 beschikbaar: veeg de camera naar boven en schiet je foto.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Meer tweaks

Kun jij niet genoeg krijgen van deze handigheidjes uit de Cydia Store? Kijk in ons overzicht voor meer jailbreak-tweaks. Heb jij iOS 5 nog niet gejailbreakt? Volg dan snel onze workshop voor iPhone 4S en iPad 2 of voor oudere apparaten.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar