Terug naar Jaaroverzicht 2015: De beste apps
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Jaaroverzicht 2015: De beste apps

Door Daan Jeuken31 december 2015 13:393 min. leestijd0

Natuurlijk staan apps als WhatsApp, Safari en Facebook bovenaan het gebruikerslijstje van de iCreate-redacteuren, maar deze apps hielden ons in 2015 extra bezig.

Apple Music

Apple Music iPhone

Apple’s langverwachte muziekdienst Apple Music heeft weliswaar geen eigen app gekregen – hij zit ingebakken in de Muziek-app en in iTunes op de Mac – maar we vinden het wel de app van het jaar. Of je er elke maand een tientje aan wilt besteden is aan jou, maar je krijgt er veel voor terug.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Egg Car

Egg Car

De simpelste spelletjes zijn vaak het verslavendst en Egg Car valt in deze categorie. Rijd met een autootje door de heuvels en zorg ervoor dat het ei niet van je oplegger af valt. Uren speelplezier gegarandeerd. Download Egg Car gratis in de App Store.

News

news

De enige compleet nieuwe app van iOS 9 is alleen beschikbaar voor Engelstaligen maar met een simpel trucje tover je hem zo op je iPhone of iPad. Lees je graag Engelstalige artikelen, dan is News hier de perfecte app voor. Je kunt onderwerpen en media volgen en wordt vervolgens perfect op de hoogte gehouden.

Inbox

Inbox

Een app die je (G)mail scant en direct voor je opruimt. Ga je op reis en krijg je reispapieren, incheckgegevens en hotelboekingen binnen, dan verzamelt Inbox ze voor je. Je kunt herinneringen instellen en mails snoozen zodat je ze op een later moment kunt afhandelen. Download Inbox gratis in de App Store.

Notities

Icoon notities

De app Notities kreeg in iOS 9 een flinke opknapbeurt. Hij is nu zo veelzijdig als vergaarbak voor al je hersenspinsels, dat wij onze voormalige favoriet Evernote niet meer gebruiken.

Neko Atsume

Neko Atsume

Nog nooit van Neko Atsume gehoord? Wij ook niet, maar één iemand op de iCreate-redactie is er gruwelijk aan verslaafd (we zullen haar naam niet noemen). In dit typische Japanse spelletje lok je katten je tuin in met speeltjes en snoepjes, krijg je punten en koop je nieuwe spulletje om exclusievere katten te lokken. Download Neko Atsume gratis in de App Store.

Activiteit

Apple Watch Wired

De app Activiteit verschijnt op je iPhone zodra je die hebt gekoppeld aan een Apple Watch. Het horloge daagt je elke dag uit om de drie ringen voor bewegen, trainen en staan vol te krijgen; de resultaten worden gebundeld in de app Activiteit. Alles voor een gezonder bestaan.

Purify

Purify

Sinds iOS 9 is het op de iPad (vanaf Air en mini 2) en iPhone (vanaf 5s) mogelijk om advertenties te blokken in Safari. Purify is onze favoriete ad-blocker. Vergeet alleen niet om icreatemagazine.nl even op de witte lijst te zetten. Purify kost € 1,99 en is te downloaden in de App Store.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar