Terug naar Is Steve Jobs Apple?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Is Steve Jobs Apple?

Door Redactie iCreate23 februari 2011 16:192 min. leestijd0

Toen bekend werd dat Steve Jobs opnieuw met ziekteverlof ging, barstten er op de iCreate-redactie meteen een aantal discussies los. Want hoe erg zou het vertrek van Jobs zijn voor Apple?

Zal het merk zijn magische glans verliezen of kan de top van het bedrijf ook zonder Jobs producten met de X-factor maken? Zorgt de mythevorming rond Steve voor zoveel extra hype dat het verdwijnen van de goede man meteen leidt tot lagere verkoopcijfers? Zal het aandeel helemaal instorten, om vervolgens langzaam weer terug te kruipen als het gewoon goed blijft gaan met Apple? Hoe sterk neemt de impact van een productlancering af als het ‘reality distortionfield’ van Jobs niet aanwezig is? Wordt de iPad 4 nog magischer als Tim Cook vertelt dat de iPad 4 dankzij zijn lijntje naar Jobs precies is geworden wat Steve voor ogen had?

Natuurlijk, Steve Jobs is een visionair en een icoon voor het bedrijf. Maar mensen als Tim Cook en Jonathan Ive zijn minstens zo revolutionair en hebben evengoed hun stempel op het bedrijf gedrukt. Ik denk persoonlijk dat de mensen die Jobs de afgelopen jaren heeft verzameld, inmiddels klaar zijn om de kar zelf te trekken.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Veel plezier met nummer 26 van iCreate,

Bas Hollander

Afbeeldingen: Steve Jobs
X-Factor logo

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar