Terug naar Dit is de duidelijkste video van de iPhone 7 tot nu toe
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit is de duidelijkste video van de iPhone 7 tot nu toe

Door Laura Grootaarts18 juli 2016 11:172 min. leestijd0

En opnieuw is er een video verschenen van de iPhone 7. De nieuwe iPhone wordt hierin vergeleken met de huidige iPhone 6s. De video is verspreid via de Chinese social media-site Weibo (via MacRumors). Vorige week zagen we ook al eenvideo van het nieuwe toestel, maar die duurde nog geen tien seconden. Het nieuwe beeldmateriaal is duidelijker en met 2,5 minuten ook veel uitgebreider.

Video iPhone 7 vs. iPhone 6s

Video iPhone 7 bevestigt eerdere geruchten

In de video zien we een iPhone 7 die dezelfde tint spacegrijs heeft als zijn voorganger. Eerder werd nog gedacht dat de kleur spacegrijs voortaan wat donkerder uit zou pakken. Maar buiten dat lijkt de video vooral eerdere geruchten te bevestigen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De iPhone 7 lijkt dezelfde afmetingen te hebben als de iPhone 6s. De antennestrepen zijn mooier weggewerkt en lopen parallel aan de rand van het toestel. Ook duidelijk is dat de gewone koptelefoon verdwenen is en dat er op de vrijgekomen plek een extra speaker te vinden is. Door het achterwege laten van de koptelefoonaansluiting, komt er waarschijnlijk ook ruimte voor een grotere batterij. In de video valt ook op dat de nieuwe camera van de iPhone 7 echt opmerkelijk veel groter is dan de huidige camera – en helaas ook dat-ie nog altijd vreselijk uitsteekt.

Release iPhone 7

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus worden naar verwachting dit najaar geïntroduceerd tijdens een keynote van Apple. Dan horen we of de geruchten omtrent het toestel kloppen en of er misschien toch een grotere verrassing in verstopt zit.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar