Terug naar Is dit het bewijs voor een ‘spacezwarte’ iPhone 7?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Is dit het bewijs voor een ‘spacezwarte’ iPhone 7?

Door Laura Grootaarts8 augustus 2016 12:132 min. leestijd0

Er zijn foto’s opgedoken van onderdelen van de iPhone 7. Het opvallendste detail: alle onderdelen zijn heel donker van kleur. Eerder waren er ook al geruchten over de komst van een donkere iPhone.

Onderdelen iPhone 7

Op de foto’s van 9to5Mac zien we drie onderdelen van de nieuwe iPhone. We zien de houder voor het sim-kaartje, de mute-knop en de achterkant van het toestel. Allemaal zijn ze duidelijk donkerder dan de spacegrijze iPhone 6s. De kleur doet denken aan die van de spacezwarte Apple Watch. Het is niet duidelijk of deze tint de vervanger is van het huidige spacegrijs, of dat het een extra optie is. De nieuwe iPhone 7 zou dan beschikbaar komen in de kleuren spacezwart, spacegrijs, roségoud, goud en zilver.

Dé reden om een nieuwe iPhone te kopen

Een nieuwe kleur, dat is misschien dé reden om dit jaar een nieuwe iPhone te kopen. Niet omdat dat nu zo heel spannend is, maar omdat de nieuwe iPhone verder waarschijnlijk niet zo spectaculair veel nieuws te bieden heeft. De iPhone 7 lijkt verdacht veel op zijn voorganger. De belangrijkste punten zijn dat de camera verbeterd wordt (het Plus-model krijgt zelfs een dubbele camera) en dat de ‘ouderwetse’ koptelefoon verdwijnt zodat er ruimte komt voor een extra speaker. Ook zou de opslagruimte worden uitgebreid.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het lijkt erop dat Apple de traditie om elke twee jaar een compleet nieuwe iPhone uit te brengen dit jaar doorbreekt. Voor een compleet nieuw toestel moeten we wachten tot 2017. Binnen een maand weten we meer: de keynote van Apple staat voor begin september op het programma.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar