Terug naar Is dit de iPhone SE? (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Is dit de iPhone SE? (video)

Door Laura Grootaarts4 maart 2016 16:342 min. leestijd0

Eerst werd hij de iPhone 6c genoemd, daarna de iPhone 5se en inmiddels hebben we het over de iPhone SE. De nieuwe 4-inch iPhone van Apple heeft al veel namen gehad, maar we hebben hem nog niet echt gezien. Maar nu is er een video opgedoken met daarop de nieuwe iPhone, rechtstreeks vanuit de Foxconn-fabriek.

Kleine broertje van de iPhone 6

Op de video zien we hoe iemand een kleine goudkleurige iPhone van alle kanten toont aan de camera. De verpakking van het toestel is ook in beeld. Als dit inderdaad de kleine iPhone SE is, dan lijkt hij inderdaad verdacht veel op een miniatuur-versie van de iPhone 6. Met een aan-/uit-knop die aan de zijkant van het toestel zit en een camera die enigszins uitpuilt. Toch is de authenticiteit van deze video lastig vast te stellen. De opnames zijn enigszins vaag en bibberig, en ook is er niets te zien waaruit de werkelijke grootte van het toestel goed valt af te leiden. Zo’n beduimeld folietje geeft de video ook een nogal povere uitstraling.

https://youtu.be/orTwQUqVt3Y

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Geruchten iPhone SE

Hoewel we er nog niet eens zeker van zijn  of er echt een kleinere iPhone SE in de pijplijn zit, menen we toch al heel wat over het toestel te weten. Het is een kleine iPhone met zo’n beetje alles erop en eraan. De mogelijkheid tot het maken van Live Photos, een A9-processor, een thuisknop met daarin de snelle versie van Touch ID. Wat ontbreekt, is 3D Touch, dat bleek ook uit foto’s die van de week opdoken. Die functie blijft voorlopig dus nog even voorbehouden aan de iPhone 6s (Plus). Naar verwachting onthult Apple het toestel op 21 maart tijdens een keynote, waarin ook een grote rol is weggelegd voor de nieuwe iPad Pro, die ook net een slagje kleiner is dan zijn uit de kluiten gewassen voorganger.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar