Terug naar Is Apple Park op tijd klaar voor de keynote? (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Is Apple Park op tijd klaar voor de keynote? (video)

Door Laura Grootaarts25 augustus 2017 11:471 min. leestijd0

Apple’s nieuwe hoofdkantoor Apple Park is nu echt bijna klaar. Dat is duidelijk te zien in de meest recente video van drone-piloot Duncan Sinfield. Zouden ze nog op tijd zijn voor de keynote van september?

Interieur Apple Park

De afgelopen jaren verschenen er geregeld drone-video’s waarin de bouw van Apple Park duidelijk in beeld werd gebracht. De bouwput van weleer is in deze nieuwe opname nauwelijks nog te herkennen. In de video is duidelijk te zien dat de werkzaamheden ook binnen in de gebouwen al een heel eind gevorderd zijn. In het hoofdgebouw staan zelfsal bankjes. Twee bouwvakkers maken nog snel even de vloer in het Steve Jobs-theater schoon – het zou best kunnen dat in dit auditorium straks de iPhone 8 onthuld wordt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Keynote Apple september

Het zou zomaar kunnen dat men nu hard aan het werk is met de laatste loodjes, zodat de keynote van september straks kan plaatsvinden in Apple’s nieuwe hoofdkwartier. Volgens de laatste geruchten vindt de keynote plaats op dinsdag 12 september. Apple presenteert dan waarschijnlijk drie nieuwe iPhone-modellen, waaronder de iPhone 8. Mogelijk staan er ook een nieuwe 4K Apple TV en een Apple Watch op het programma.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar