Terug naar Is het Apple Music Festival niet meer gratis te zien?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Is het Apple Music Festival niet meer gratis te zien?

Door Laura Grootaarts23 augustus 2016 09:102 min. leestijd0

Apple heeft het Apple Music Festival aangekondigd. Dit jaar vindt het festival plaats tussen 18 en 30 september. Tien avonden lang zijn er optredens van bekende artiesten in het Londense Roundhouse. Tickets voor de concerten in de Londense Roundhouse kun je niet kopen. Ze worden verloot onder inwoners van het Verenigd Koninkrijk.

Apple Music Festival 2016

Wie treden er op?

Apple heeft nog niks losgelaten over wie er tijdens het festival het podium betreden, dus daar kunnen we op dit moment alleen nog maar naar raden. Er zijn behoorlijk wat artiesten die dat jaar hun album exclusief via Apple Music gelanceerd hebben. Denk aan Britney Spears, Drake en Frank Ocean. Laatstgenoemde was vorige week nog in het nieuws vanwege een visual album exclusief op Apple Music. Grote kans dat we een van deze namen in september terug gaan zien op het festival. Vorig jaar traden onder meer Take That, Ellie Goulding, Pharrell Williams en One Direction op.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Live kijken niet gratis

Het gaat om de tiende editie van het Apple Music Festival. De eerste jaren had het festival nog een andere naam: van 2007 tot 2014 heette het het iTunes Festival en duurde het festival maar liefst dertig dagen. En er is nog iets veranderd waar we niet zo blij mee zijn: wil je de concerten live volgen, dan moet je een abonnement hebben op Apple Music. Vorig jaar rond deze tijd zat iedereen die zo’n abo had nog in de gratis proefperiode maar het kan zijn dat je dit jaar dus moet betalen. Heb je je gratis proefmaanden nog niet gebruikt, dan is dit wellicht hét moment om dat alsnog te doen.

Eerdere edities waren voor alle Apple-gebruikers gratis te zien, onder meer via iTunes en een apart kanaal op de Apple TV, maar daar rept Apple dit jaar nog niet over. De kans dat het gebeurt, lijkt ook ons klein, gezien de tekst op de website van het festival: ‘Apple Music members around the world can watch the performances for free.’ Meer details zijn te vinden op de website van het Apple Music Festival.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar