Terug naar iPod touch met camera duikt op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPod touch met camera duikt op

Door Redactie iCreate19 mei 2010 13:381 min. leestijd2

Het is weer raak: na de iPhone 4G en de nieuwe MacBook duikt vandaag in Vietnam een iPod touch met camera op.

Het is een prototype met een 2 Megapixel-camera op de achterzijde. De behuizing lijkt als twee druppels water op de huidige iPod touch: een zwarte rand om het display en een verchroomde achterkant. De nieuwe iPhone-look (zwarte achterkant, rand van aluminium) wordt dus nog niet toegepast op Apple’s iPod touch.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Een sticker op de achterzijde verklapt uit welke onderdelen dit prototype bestaat. Het is mij alleen niet duidelijk of het prototype over 32 of 64 GB beschikt. Het is geen essentiële vraag, beide opslagcapaciteiten worden nu al gebruikt, maar de sticker lokt de vraag wel uit. In de richterbovenhoek staat “64G”, dat duidt op 64 GB zou je denken. Iets onder het midden wordt echter melding gemaakt van een “Samsung 32 GB”. Welke zal het zijn?

Leuk zo’n prototype, maar het biedt weinig zekerheid. Het kan een testexemplaar van de camera-fabrikant zijn of een hobbyproject van Apple waar nog vanalles aan moet gebeuren. De iPhone 4G lijkt daarentegen klaar voor productie.

iPod touch met camera in het wild

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bram Balk
Lezer
Bram Balk

Ok. Leuk bericht, maar waarom zou Apple de plastic uitsparing (die op dezelfde plek zit als de camera bij de iPhone) laten zitten als ze de camera in het midden zouden plaatsen? En waarom draait op die “nieuwe iPod touch” geen iPhone OS?

Volgens mij is dit een van de duizenden schaamteloze iPod-nepperds die je in Azië kunt vinden. Of iemand heeft een leuke hobby. Maar het is zeker NIET de nieuwe iPod touch.

jonah
Lezer
jonah

zoals ik al in een vorig bericht heb gezegt het rond slingeren van nieuwe Apple spullen is een nieuwe verkoop terug eerst het product laten op duiken om de mensen nieuwsgierig te maken en dan aankondigen