Terug naar iPod touch krijgt camera, zodra het past
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPod touch krijgt camera, zodra het past

Door Redactie iCreate9 juli 2010 11:012 min. leestijd2

Apple heeft een nieuwe iPod touch in de planning en volgens Engels warenhuis John Lewis verschijnt deze in september, met 5 megapixel camera, filmen in HD en FaceTime.

FaceTime-apparaten
Deze voorspelling is niet zo gewaagd als je zou denken. Al twee jaar op rij verschijnt een nieuwe iPod touch in de maand september en Steve Jobs heeft al verklapt dat FaceTime naar de iPod komt. Niet met zoveel woorden, maar tijdens de onthulling van de iPhone 4 sprak hij van ‘tientallen miljoenen FaceTime-apparaten in 2010’. Dat betekent dat FaceTime niet exclusief is, de iPod touch zou de functie ook kunnen krijgen. Daar komt bij dat twee succesvolle handhelds eerder ‘tientallen miljoenen’ keren over de toonbank gaan dan alleen de iPhone 4.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt


Problemen
Wie FaceTime zegt, zegt twee camera’s. En het zijn de camera’s die wel eens voor problemen kunnen zorgen. Dankzij iFixit weten we namelijk dat de 5 megapixel camera uit de iPhone 4 helemaal niet past in de behuizing van de huidige iPod touch. Dan kan twee dingen betekenen: de iPod touch krijgt een andere, dunnere, camera, of de nieuwe iPod touch krijgt een andere behuizing. Ik moedig de tweede mogelijkheid aan, want die bolstaande achterkant begint te vervelen.

Camera uit iPhone 4 naast iPod touch

Bellen?
Tot slot nog één aspect om over na te denken: Hoe begin je een FaceTime-gesprek op de iPod touch wanneer je iemand moet bellen om verbinding te maken?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
mardev
Lezer
mardev

waneer komt hij uit denken julie ?

Bart Smakman
Lezer
Bart Smakman

Leuke vraag. Als ik een wilde gok mag doen:

Een paar weken nadat Apple’s ‘Back to School’-actie is afgelopen. Die actie duurt tot 7 september, dus ik zet in op eind september.