Terug naar iPod touch 16 GB krijgt camera en prijsverlaging
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPod touch 16 GB krijgt camera en prijsverlaging

Door Jelle Mol4 juli 2014 09:151 min. leestijd0

Apple heeft in alle stilte een nieuwe iPod touch 16 GB geïntroduceerd en alle modellen in prijs verlaagd. De goedkoopste iPod touch kost nu €199, de versie met 64 GB gaat voor €299 over de toonbank.

Hardware

De 16 GB-versie is daarmee €40 in prijs verlaagd en de iPod touch met 64 GB is maar liefst €120 goedkoper geworden. Alle iPod touch-modellen hebben nu een 5-megapixel camera aan de achterkant. De apparaten worden geleverd in zwart, wit en de vrolijke kleuren roze, geel, blauw of rood. Onder de motorkap is verder niets veranderd. De iPod touch beschikt nog steeds over een A5-chip en dezelfde hardware als bij de introductie eind 2012.

Toekomst van de iPod

De toekomst van de iPod, ooit het grote succesnummer van Apple, is onzeker. Hoewel Apple nog diverse touch-, nano-, shuffle- en zelfs classic-modellen voert, blijven de verkoopcijfers teruglopen. Met de populariteit van smartphones blijkt een aparte multimediaspeler voor veel mensen overbodig geworden. De verwachting is daarom dat Apple geen nieuwe iPod-modellen meer zal introduceren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Met deze prijsverlaging blijft de iPod touch echter een interessant alternatief voor de veel duurdere iPhone. Het apparaat zal iOS 8, dat dit najaar uitkomt, ook ondersteunen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar