Terug naar iPlay
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPlay

Door Redactie iCreate30 juli 2010 10:132 min. leestijd3

Het zal trouwe lezers van iCreate niet ontgaan zijn dat we de afgelopen maanden in iCreate uitgebreid hebben stilgestaan bij de iPad. Met het verschijnen van dit nummer zou de iPad eindelijk ook in ons land in de winkels moeten liggen. Daarom hebben we met ingang van dit nummer (nr. 20) de rubriek iPlay in leven geroepen.

In deze rubriek worden workshops, reviews en overzichten van apps ondergebracht die met iPhones, iPods en iPads te maken hebben. Speciaal voor deze rubriek werken we samen met de mannen van iPhone Service Point. Zij leveren deze maand twee pagina´s met tips en trucs voor de iPhone en iPad.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Het verschijnen van de iPad vinden we ook een mooie gelegenheid om onze eigen iCreate-app uit te brengen. Bij de aanschaf van die app in de App Store krijg je een speciale uitgave van iCreate Magazine cadeau. Deze uitgave richt zich zowel op mensen die het blad al kennen als op mensen die het nog nooit gelezen hebben. De app geeft een goede indruk van wat je van een digitale iCreate kunt verwachten. In de speciale uitgave vind je een selectie van artikelen over de iPad die de afgelopen maanden in het blad hebben gestaan.

Via de app kun je later ook andere specials en uitgaven van iCreate kopen, je kunt zelfs een digitaal abonnement op iCreate nemen. De eerste paar dagen na de lancering van onze app zullen we hem voor een bijzonder scherpe prijs beschikbaar maken.

Veel plezier met iCreate nr. 20!

Bas Hollander

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
EddyK
Lezer
EddyK

Leuk! Ik ben benieuwd!!!

kristofl
Lezer
kristofl

Hoi,

Is deze app al uit?
Ik zie hem niet in de belgische app store.

Social Media Marketing Machine
Lezer
Social Media Marketing Machine

I’ve also been thinking the exact same point personally lately. Pleased to see an individual on the same wavelength! Nice article.