Terug naar iPlay: 5 toffe Apple Watch-games voor altijd en overal
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPlay: 5 toffe Apple Watch-games voor altijd en overal

Door Redactie iCreate28 juni 2022 09:483 min. leestijd0

Waarom heb je een Apple Watch ? Hoofdzakelijk om in de gaten te houden of je voldoende beweegt, om je gezondheid te monitoren en voor het ontvangen van berichtnotificaties. Blijf gezond, actief en verbonden, zo vat Apple het samen. In deze iPlay voegen we nog een vierde element aan toe: ontspan met deze toffe Apple Watch-games die je altijd en overal kunt oppakken.

Apple Watch games

1) Lifeline

Lifeline

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Een astronaut, Taylor, is gestrand op een maan ergens ver weg in het heelal. Hij is de enige overlevende van een crash met een ruimteschip en op een of andere manier is hij er in geslaagd om contact te leggen … met jou! Gedurende de dag ontvang je berichtjes op je Apple Watch en moet je Taylor advies geven zodat hij overleeft – of niet. De hele game is tekstgebaseerd en het script is bijzonder geniaal. Je downloadt Lifeline voor € 2,99 in de App Store.

2) Dare the Monkey: Go bananas

Dare the monkey

Een tekstgebaseerde game zoals Lifeline doet het meer dan uitstekend op de Apple Watch. Maar iets ingewikkelders, met toffe graphics? Dat werkt ook! Dare the Monkey is een complete platformer in het genre ‘gemakkelijk te leren, moeilijk te beheersen’. Springen doe je met een tikje op het scherm of een zwenkje aan de digitale kroon. Gratis te downloaden in de App Store!

3) Brainess – train your brain

Brainess

Als je van spelletjes houdt om je hersenen te testen en te trainen is Brainess – train your brain spelletje dat erg aan te raden is! Deze app bestaat uit kleine spelletjes, waarbij je bijvoorbeeld het aantal ogen op een dobbelsteen moet onthouden. Zo kan jij je hersenen trainen terwijl je bijvoorbeeld op de bus staat te wachten. Brainess en is voor één euro te downloaden op je Apple watch.

4) Snake.io – Fun online slither

Snake.io

Was je allereerste mobiele telefoon een Nokia? Dan heb je ongetwijfeld zo nu en dan Snake opgestart. Heel verslavend! Snake is een behendigheidsspel waarin je een slang bestuurt door een veld vol voedsel. Snake was destijds een prima match met het ultrakleine scherm van de Nokia-telefoon en blijkt dus ook perfect voor de Apple Watch.

5) Tiny Armies

Tiny armies

Als je van strategie spelletjes houdt, is Tiny Armies een game voor je Smartwatch die erg is aan te raden om af en toe te spelen. Bij dit spel moet je blokjes verplaatsen op een speelveld met obstakels. Hierbij moet je goed nadenken en strategisch denken om zo het doel te bereiken. Tiny Armies is een spelletje waar je meerdere stappen vooruit moet denken. Tiny Armies is een super leuk spel dat je voor een euro kan downloaden in de App Store.

Meer Apple Watch-games?

We hebben je nu vijf toffe Apple Watch-games laten zien maar op de smartwatch zijn er nog vele andere games te spelen. Zo kan je bij het gemiddelde online casino de populairste games zoals Blackjack ook gemakkelijk op je smartwatch spelen. Dit kost geen geld om te downloaden, alleen je eigen inzet, vaak als vanaf een klein bedrag betaal je zelf.

Wist je trouwens dat de Apple Watch een eigen onderdeeltje in de App Store heeft, met apps en games speciaal voor dit horloge? Open de app Watch op je telefoon, tik op ‘Ontdek’ en tik dan helemaal onderaan op ‘Bekijk Watch-apps’.

Meer iPlay

In onze iPlay-rubriek lees je wekelijks over de beste games, game-accessoires, en het laatste nieuws over gaming op je Mac, iPad en iPhone. Lees bijvoorbeeld over de 5 beste iPad multiplayer-games voor bordspelfans, hoe je Windows-games speelt op je Mac, en over de 6 beste point-and-click games op de Mac & iPad.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar