Terug naar iPhone zelf aan de bal met Real Kick
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone zelf aan de bal met Real Kick

Door Redactie iCreate22 maart 2010 18:432 min. leestijd0

iPhonegames komen in alle soorten en genres, een voetbalspel waarbij de iPhone de bal trapt klinkt echter zo speciaal dat het schreeuwt om een bericht op de blog.

De iPhone kan de bal trappen dankzij de ingebouwde speaker. Het ultiem realistische *kuch* voetbalspelletje Football – Real Kick blaast met een druk op de knop lucht uit de speaker en verplaatst zo een minuscule voetbal.

Voor een echte wedstrijd moet je beschikken over twee iPhones met de game (0,79 euro) en een spiegelgladde “grasmat” met een setje doelen. Een plukje piepschuim vormt de perfecte bal. Je kunt nu aftrappen. Voor de complete voetbalervaring trek je een kratje bier open en nodig je een dozijn vrienden uit. Zet ook de barbecue aan, de lente staat voor de deur.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Football – Real Kick hoest niet alleen tegen de bal, het kan ook de score bijhouden. Oke, je moet zelf op een knop drukken als het doelpunt valt, maar beide spelers zien op hun scherm de tussenstand. Compleet met verschillende tenuekleuren en een groene grasmat op de achtergrond.

De ontwikkelaars komen niet zomaar tot dit “voetbalsucces”. Vorig jaar trakteerde Qneo de wereld op een Geigertellerapp, die uiteraard niet functioneerde. Enkele maanden geleden kwamen ze met Blower, de app die lucht blaast en met veel moeite een kaars dooft. En nu, na maanden van hard werken, is eindelijk Foolball – Real Kick beschikbaar.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar