Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone XS en Apple Watch Series 4 liggen in de winkels!

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone XS kopen in Apple Store


Lees verder na de advertentie

De verkoop van de iPhone XS (Max) en Apple Watch Series 4 is vanmorgen van start gegaan! Vanaf 08:00 uur liggen de fonkelnieuwe producten in de Apple Stores van Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

iPhone XS kopen in Apple Store

Gigantische rijen voor de Apple Store: jarenlang waren ze een traditie op de eerste verkoopdag van de iPhone. Die rijen zijn inmiddels verleden tijd – en dat heeft niet te maken met de populariteit van de nieuwe iPhone. Tegenwoordig kun je een week vooraf een pre-order plaatsen, waarna je het product op een afgesproken tijdstip ophaalt.

Toch lagen er ook afgelopen nacht weer mensen met slaapzakken voor de Apple Store. De eerste zat zelfs donderdagochtend om 08:00 uur (!) klaar om zijn iPhone XS op te halen.

Apple Watch Series 4 kopen


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Doordat je een product kunt pre-orderen en afhalen, heeft het meestal niet zoveel zin om je aan te sluiten in een wachtrij. Tenzij er een vertraging is in de levertijd – dan heb je een nieuw Apple-product sneller binnen als je het in de Apple Store koopt.

Na de start van de pre-order was de Apple Watch Series 4 bijvoorbeeld al razendsnel door de voorraad heen. Binnen luttele uren liep de levertijd op naar 3 weken. Inmiddels heb je de nieuwe Watch bij het online-bestellen zelfs pas op 19 oktober binnen.

De iPhone XS en de iPhone XS Max bleven lang op voorraad, maar ook bij deze toestellen is er inmiddels een vertraging in de levertijd. Bestel je het vlaggenschip nu, dan krijg je hem uiterlijk op 1 oktober. Als je niet zo lang wilt wachten loont het dus mogelijk om een bezoekje te brengen aan de Apple Store. Maar wees er dan snel bij: vanmiddag zijn de meeste modellen waarschijnlijk al uitverkocht.

[relatedissue]