Terug naar iPhone XS en Apple Watch Series 4 liggen in de winkels!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone XS en Apple Watch Series 4 liggen in de winkels!

Door Koen van Ekeren21 september 2018 10:032 min. leestijd0

De verkoop van de iPhone XS (Max) en Apple Watch Series 4 is vanmorgen van start gegaan! Vanaf 08:00 uur liggen de fonkelnieuwe producten in de Apple Stores van Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

Apple Store Amsterdam

iPhone XS kopen in Apple Store

Gigantische rijen voor de Apple Store: jarenlang waren ze een traditie op de eerste verkoopdag van de iPhone. Die rijen zijn inmiddels verleden tijd – en dat heeft niet te maken met de populariteit van de nieuwe iPhone. Tegenwoordig kun je een week vooraf een pre-order plaatsen, waarna je het product op een afgesproken tijdstip ophaalt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Toch lagen er ook afgelopen nacht weer mensen met slaapzakken voor de Apple Store. De eerste zat zelfs donderdagochtend om 08:00 uur (!) klaar om zijn iPhone XS op te halen.

Apple Watch Series 4 kopen

Doordat je een product kunt pre-orderen en afhalen, heeft het meestal niet zoveel zin om je aan te sluiten in een wachtrij. Tenzij er een vertraging is in de levertijd – dan heb je een nieuw Apple-product sneller binnen als je het in de Apple Store koopt.

Na de start van de pre-order was de Apple Watch Series 4 bijvoorbeeld al razendsnel door de voorraad heen. Binnen luttele uren liep de levertijd op naar 3 weken. Inmiddels heb je de nieuwe Watch bij het online-bestellen zelfs pas op 19 oktober binnen.

De iPhone XS en de iPhone XS Max bleven lang op voorraad, maar ook bij deze toestellen is er inmiddels een vertraging in de levertijd. Bestel je het vlaggenschip nu, dan krijg je hem uiterlijk op 1 oktober. Als je niet zo lang wilt wachten loont het dus mogelijk om een bezoekje te brengen aan de Apple Store. Maar wees er dan snel bij: vanmiddag zijn de meeste modellen waarschijnlijk al uitverkocht.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar