Terug naar Je kunt de gewilde iPhone XR vanaf nu bestellen!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Je kunt de gewilde iPhone XR vanaf nu bestellen!

Door Koen van Ekeren19 oktober 2018 09:012 min. leestijd0

Hij is een look-a-like van de iPhone X, maar dan honderden euro’s goedkoper: de iPhone XR. Die combinatie maakt het instapmodel aantrekkelijk en vanaf vandaag (vrijdag 19 oktober) is de voorverkoop van de iPhone van start gegaan. Als je er op tijd bij bent bij de iPhone XR pre-order, heb je het toestel volgende week al in huis.

iPhone XR groot scherm

iPhone XR pre-order

De iPhone XR pre-order is vrijdagochtend om 09:01 van start gegaan. Je kunt de iPhone XR bestellen via de website van Apple, of de Apple Store-app. Mogelijk heb je het toestel dan een week later al in huis, op 26 oktober. Vanaf die datum ligt de iPhone XR ook in de winkel.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wil je de iPhone XR kopen? Bedenk dan voor je iPhone XR pre-order in welke uitvoering je hem wilt. Allereerst moet je een kleur uitkiezen. Hierbij kun je kiezen uit vier vrolijke tinten: rood, geel, koraal en blauw. Is dat je iets te uitbundig, dan kun je nog gaan voor zwart of wit.

Daarna bepaal je de capaciteit. Je hebt drie opties: 64 GB, 128 GB en 256 GB. Voor de meeste gebruikers zal 64 GB voldoende zijn – en dit is uiteraard ook de goedkoopste optie. Misschien helpt het ook als je de capaciteit van je huidige iPhone weet; dit check je via Instellingen>Algemeen>Info’.

Prijs iPhone XR

De prijs van de iPhone XR is afhankelijk van de opslagcapaciteit die je kiest:

  • iPhone XR 64 GB – € 859
  • iPhone XR 128 GB – € 919
  • iPhone XR 256 GB – € 1029

Je kunt de iPhone XR ook kopen met een abonnement. Grote providers als T-Mobile, KPN, Vodafone en Tele2 hebben aparte pagina’s gemaakt voor het bestellen van de iPhone XR.

Of toch de iPhone XS (Max)?

Twijfel je of je moet gaan voor de iPhone XR, of de iPhone XS? Neem dat vooral een kijkje in het artikel iPhone XR vs. iPhone XS (Max): de grote vergelijking, of lees de iPhone XS Max review.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar