Terug naar iPhone X vanaf vandaag te koop in Nederland
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone X vanaf vandaag te koop in Nederland

Door Laura Grootaarts3 november 2017 09:082 min. leestijd0

Het heeft even geduurd maar nu is het dan echt zover: de iPhone X is vanaf vandaag te koop in Nederland.

iPhone X reviews

Beperkte voorraad iPhone X

Vanaf vorige week kon je het toestel bestellen. Was je er toen snel bij? Dan heb je het toestel vandaag in handen. Voor degenen die dat niet gedaan hebben, zijn vandaag in de Nederlandse Apple Stores enkele losse toestellen verkrijgbaar. De winkels in Amsterdam, Den Haag en Haarlem gingen om 08.00 uur open en toen stonden er al mensen uren in de rij. Het heeft dus waarschijnlijk weinig zin om later op de dag op je dooie gemak een winkel binnen te lopen om een toestel te kopen – dan keer je waarschijnlijk met lege handen weer terug. Wel staat er waarschijnlijk een demo-model dat je kunt uitproberen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone X in het kort

https://youtu.be/mW6hFttt_KE

De iPhone X wijkt in diverse opzichten af van andere iPhones. Wat meteen in het oog springt, is het compleet vernieuwde design: de voorkant van het toestel is een en al scherm. De randen zijn minimaal, de thuisknop is verdwenen.

Aan de bovenzijde van het 5,8-inch oled-scherm zit een kleine inkeping die ruimte biedt aan een futuristische camera. Die maakt Face ID (gezichtsherkenning) mogelijk: je activeert de iPhone X door ernaar te kijken. De technologie maakt het ook mogelijk om je gezicht te projecteren op bewegende emoji: animoji. Het toestel is net zoals de iPhone 8 draadloos oplaadbaar en is verkrijgbaar in de kleuren zilver en spacegrijs.

De iPhone X is razend populair: in de loop van de ochtend vormden zich rijen voor de Apple Stores wereldwijd. En dat ondanks het exorbitante prijskaartje. Het instapmodel met 64 GB opslag kost 1159 euro, voor de versie met 256 GB tel je 1329 euro neer.

Lees ook ons dossier over de iPhone X.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar