Terug naar 'Apple kan vraag naar iPhone X niet aan'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple kan vraag naar iPhone X niet aan'

Door Laura Grootaarts18 september 2017 11:582 min. leestijd0

Apple heeft vorige week de iPhone X aangekondigd: hij verschijnt op 3 november. Vind je dat lang duren? Bereid je maar vast voor op een nóg langere wachttijd.

iPhone X tekort

De iPhone X is vanaf 27 oktober alvast te bestellen, maar de kans bestaat dat je er niet direct een weet te bemachtigen. Ondanks het prijskaartje van minimaal 1159 euro, is vraag naar het toestel waarschijnlijk groter dan het aanbod. Dat beweert althans Apple-analist Ming-Chi Kuo, zo meldt MacRumors.

iPhone X - 6

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Kuo denkt dat het ontwerp met het grote scherm en Face ID de vraag naar de iPhone X opdrijft. Het duurt nog zeker tot de eerste helft van 2018 totdat Apple de vraag naar het toestel aan kan. 40 miljoen exemplaren worden er dit jaar geleverd, in 2018 wil Apple er 90 miljoen verkopen. De productie is nog niet volledig op stoom, maar er is nog een reden dat de iPhone X nu nog niet verkrijgbaar is. Apple zou de release van de iPhone X met 6 weken hebben uitgesteld, om ervoor te zorgen dat ook de iPhone 8 de nodige aandacht krijgt.

iPhone X kopen

De iPhone X is Apple’s nieuwe vlaggenschip en ziet er drastisch anders uit dan zijn voorgangers. Het 5,8-inch oled-scherm beslaat vrijwel de gehele voorkant van het toestel. De thuisknop met Touch ID is komen te vervallen en je ontgrendelt je telefoon voortaan met Face ID (gezichtsherkenning). De iPhone is vanaf 3 november verkrijgbaar, de prijs is € 1159 (64 GB opslagcapaciteit) of € 1329 (256 GB).

Lees ook ons dossier over de iPhone X.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar