Terug naar 'Gelekte foto's laten scherm iPhone X Plus zien'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Gelekte foto's laten scherm iPhone X Plus zien'

Door Laura Grootaarts26 februari 2018 09:202 min. leestijd0

Voor het eerst zijn er onderdelen gelekt van de iPhone X Plus, Apple’s nieuwe toptoestel dat in september moet verschijnen. Er zijn foto’s opgedoken van het scherm en de digitizer. De foto’s zouden gemaakt zijn in een LG fabriek in Vietnam en de onderdelen die we zien, zouden het resultaat zijn van een proefproductie. Wij serveren deze foto’s met een vaatje zout.

iPhone X Plus: onderdelen gelekt

iPhone X Plus digitizer

De iPhone X Plus is de grotere opvolger van de iPhone X; het nieuwe toestel heeft een scherm van 6,5-inch. Op de eerste foto zie je de digitizer, dat is de laag in het scherm die aanrakingen registreert. De digitizer oogt een stuk groter dan de 5,8-inch iPhone X, maar zonder duidelijke referentie valt er niets met zekerheid over te zeggen. Eerder waren er geruchten over een kleinere notch, en dat lijkt hier inderdaad het geval. Maar opnieuw geldt dat we het niet zeker weten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Aan de onderkant van de digitizer zie je een aansluiting voor het moederbord van de iPhone. Hierop is ook de productiedatum te zien: week 46 van 2017, oftewel medio november. De onderdelen zijn dus niet heel recent.

iPhone X Plus schermen

Op de tweede foto zie je een bak met daarin vier geassembleerde schermen en digitizers. Ook op deze foto lijkt de nieuwe iPhone groter dan zijn voorganger. De notch lijkt hier in verhouding inderdaad wat kleiner.

Herkomst foto’s discutabel

De twee foto’s zijn opgedoken via een Chinees forum (via MacRumors). Het oorspronkelijke bericht met daarin de foto’s is inmiddels verwijderd. De herkomst van deze foto’s is dus op zijn zachtst gezegd dubieus.

Voor 2018 worden drie nieuwe iPhones verwacht. Om te beginnen zijn dat twee modellen met oled-scherm: een van 5,8 en een van 6,5 inch. Daarnaast zou er ook een 5,8-inch model met lcd-scherm verschijnen, het ‘budgetvriendelijke’ alternatief. Alle drie de toestellen lijken qua design op de iPhone X uit 2017.

Lees ook ons dossier iPhone 2018.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar