Terug naar Met deze 6 tips heb je vrijdag waarschijnlijk een iPhone X
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Met deze 6 tips heb je vrijdag waarschijnlijk een iPhone X

Door Koen van Ekeren1 november 2017 16:443 min. leestijd0

Wanneer je de iPhone X nu bestelt, heb je het toestel pas na vijf tot zes weken binnen. Maar er is een manier om de iPhone veel eerder binnen te hengelen: wachten in de rij. Vanaf 8:00 uur gaan de Apples Stores op vrijdag (3 november) open en kun je de iPhone X kopen.

iPhone X kopen

iPhone X kopen

Het heeft er alle schijn van dat het vrijdag druk wordt voor de Apple Stores – terwijl de voorraad beperkt is. Wil je de kansen maximaliseren? Lees dan de volgende zes tips.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

1. Neem vrij

De iPhone X gaat je tijd kosten. En nachtrust. Offer daarom in ieder geval de vrijdag op, zodat je de hele dag de tijd hebt om het vlaggenschip na te jagen. Want het is vrijdag niet zo dat je vlak voor openingstijd bij de Apple Store arriveert en een kleine tien minuten later met de iPhone X buiten staat. Helaas niet.

2. Verken de Apple Store

Houd je Apple Store in het oog. Begin al donderdag aan het begin van de avond en controleer regelmatig of er al mensen wachten, eventueel ook ’s nachts.

3. Sluit op tijd aan

Zie je dat er een rij ontstaat? Dan is het al tijd om aan te sluiten. Hoeveel exemplaren per Apple Store in de verkoop gaan, is gissen: Apple maakt nooit bekend hoeveel iPhones er verkrijgbaar zijn. Maar gezien de voorverkoop zijn het er niet veel. Een plek bij de eerste honderd in de rij is waarschijnlijk geen overbodige luxe.

4. Vergeet je survival-pakketje niet

Nu je je plaats in de rij hebt veroverd, zit er nog maar één ding op: wachten. Waarschijnlijk lang ook. Maak het wachten een stuk aangenamer en neem een klapstoeltje mee. Ook een warme jas, handschoenen, sjaal en een goede voorraad eten en drinken maken de lange en koude wachtuurtjes een stuk dragelijker.

5. Ga samen

Neem iemand mee. Dan gaat de tijd niet alleen sneller, maar hij of zij kan ook je plek in de wachtrij vasthouden. Zo kun je er nog even tussendoor glippen voor een bezoek aan een toilet.

6. Neem een powerbank mee

Laad je iPhone goed op en neem een powerbank mee. Zorg dat je iPhone gevuld staat met allerlei leuke apps, zodat je je in ieder geval niet hoeft te vervelen. En vergeet vooral niet te genieten, want het is waarschijnlijk de laatste keer dat jij tijd doorbrengt met je Touch ID-iPhone.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar