Terug naar iPhone X kopen? Ze worden massaal aangeboden op internet – en de prijzen vallen mee
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone X kopen? Ze worden massaal aangeboden op internet – en de prijzen vallen mee

Door Koen van Ekeren3 november 2017 14:572 min. leestijd0

Veel Nederlanders zijn vandaag de gelukkige eigenaar van een iPhone X. Waarschijnlijk gaan zij de hele dag los met de nieuwe functies die je zeker geprobeerd moet hebben. Toch heeft lang niet iedereen het felbegeerde toestel in handen. Wil je de iPhone X kopen en nog vandaag in huis hebben, kun je wellicht een poging wagen op internet.

iPhone X kopen

iPhone X kopen op internet

Het is een hele opgave geweest om de iPhone X vandaag in huis te krijgen. Twee weken geleden startte de voorverkoop en daarbij was Apple was razendsnel door de voorraad heen. Vanmorgen, vannacht of zelfs gisteren kon je gaan voor een nieuwe kans, alleen moest je dan wel uren in de rij voor een Apple Store liggen …

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Toch kun je nog snel aan een iPhone X komen. Op het moment van schrijven is het toestel vandaag al 153 keer aangeboden op Marktplaats. In sommige gevallen worden er buitensporige bedragen voor gevraagd, maar er zijn ook aanbieders die een kleine honderd euro meer dan de aankoopprijs vragen.

Oplichters

Helaas wemelt het op internet van de oplichters en zijn ook bij de iPhone X onbetrouwbare advertenties te zien. Ga in ieder geval niet in op een iPhone X waarbij er minder wordt gevraagd dan de aankoopprijs en lees het artikel over Veilig betalen van Marktplaats.

De iPhone X met 64GB kost €1159 en voor de variant met 256GB betaal je €1329. Heb je het geduld voor een levertijd van vijf tot zes weken? Dan kun je de iPhone X ook online bestellen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar