Terug naar iPhone X en iPhone 8 (Plus): de namen zijn bevestigd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone X en iPhone 8 (Plus): de namen zijn bevestigd

Door Laura Grootaarts11 september 2017 11:182 min. leestijd0

Morgen gaat Apple de nieuwe iPhones presenteren. Daar weten we bijna alles al van, alleen over de namen van de nieuwe toestellen bestonden nog onduidelijkheden. Tot nu toe want de namen zijn naar buiten gekomen.

iPhone X en iPhone 8 (Plus)

Een gefrustreerde Apple-medewerker zorgde er dit weekend voor dat de Golden Master van iOS 11 op het internet belandde. Die software staat vol met geheimen die Apple morgen pas had willen onthullen, maar die de afgelopen dagen beetje bij beetje naar buiten kwamen. Ontwikkelaar Steve Troughton-Smith ontdekte in de code de namen van alle drie de iPhones die morgen op het programma staan.

Het is wat verwarrend.

De spectaculaire iPhone met vrijwel randloos oledscherm en gezichtsherkenning – tot nu toe bekend onder de naam iPhone 8 – krijgt de naam iPhone X.

Dan zijn er ook nog de iets conventionelere opvolgers van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Die iPhones zijn in de aanloop naar de keynote iPhone 7s en 7s Plus genoemd, maar worden de iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

De namen van de drie nieuwe iPhones zijn als volgt:

iOS 11 lek

Door het iOS 11-lek van dit weekend weten we nu allerlei details over de nieuwe iPhone 8 iPhone X. Zo weten we dat gezichtsherkenning Face ID heet, komen er animoji die jouw gezichtsuitdrukking nabootsen en krijgt het toestel een True Tone-display. Ook is met het lek de komst van een nieuwe Apple Watch Series 3 met mobiel internet gelekt. Morgen om 19.00 uur horen we alle details tijdens de keynote van Apple.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar