Terug naar iPhone X en 6 andere Apple Event-verwachtingen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone X en 6 andere Apple Event-verwachtingen

Door Laura Grootaarts11 september 2017 17:573 min. leestijd0

De Apple-keynote gaat bijna van start – dinsdag om 19.00 uur Nederlandse tijd is het zover. Voor de eerste keer vindt het evenement plaats in het Steve Jobs Theater op Apple’s nieuwe terrein, Apple Park. We hopen op een aantal verrassingen, maar heel veel van wat er op het programma staat, weten we al. Dit zijn onze voorspellingen.

1. iPhone X

iPhone X concept statusbalk

De iPhone X wordt radicaal anders dan zijn voorgangers. Eigenlijk weten we alles al over het toestel: het krijgt een gigantisch randloos oledscherm zonder fysieke thuisknop, gezichtsherkenning (Face ID genoemd), een zeer geavanceerde vorm van augmented reality, draadloos opladen … Eigenlijk was alleen de naam van het toptoestel nog niet uitgelekt – tot dit weekend. iPhone X wordt het, om duidelijk aan te geven dat Apple met dit model het 10-jarig bestaan van de iPhone viert. Eerder werd iPhone X aangeduid met iPhone 8.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Meer weten over iPhone X?
Bekijk dit dossier

2. iPhone 8 (Plus)

iPhone 7s en iPhone 8 dummy

Naast de revolutionaire iPhone X komt er ook een iets behoudener toestel – ook qua prijskaartje. De iPhone 8 (Plus) wordt de opvolger van de iPhone 7 (Plus). Hij zal bijzonder veel op zijn voorganger lijken, maar dan met een iets betere chip, batterij en camera. De iPhone 8 (Plus) krijgt ook draadloos opladen en heeft daarom een glazen in plaats van een aluminium behuizing.

Meer weten over iPhone 8?
Bekijk dit dossier

3. Release datum iOS 11 en andere nieuwe besturingssystemen

iOS 11 bèta

Ga je geen nieuwe iPhone kopen? Met iOS 11 voelt ook je oudere iPhone of iPad weer helemaal als nieuw! Al tijdens de keynote in juni werd het nieuwe besturingssysteem aangekondigd en morgen horen we wanneer we het kunnen downloaden. Wij verwachten dat je daarvoor nog een weekje geduld moet hebben. Ook de andere besturingssystemen – macOS High Sierra, watchOS en tvOS – krijgen een update.

Meer weten over iOS 11?
Bekijk dit dossier

4. Nieuwe Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

Een gefrustreerde Apple-medewerker gooide deze week de bijna definitieve versie van iOS 11 online en daarin werd een afbeelding van een nieuwe Apple Watch Series 3 ontdekt. Als je niet goed kijkt, zie je nauwelijks verschil met zijn voorgangers, maar een paar kleine details maken duidelijk dat dit slimme horloge mobiel internet heeft. Let bijvoorbeeld op de digitale kroon en de nieuwe complicaties op de wijzerplaat.

Meer weten over Apple Watch Series 3?
Bekijk dit dossier

5. Apple TV 4K

Apple TV met afstandsbediening

Na twee jaar wordt het weer eens tijd voor een nieuwe Apple TV. De vijfde generatie Apple TV ondersteunt 4K. Je televisie was daarvoor waarschijnlijk al klaar, Netflix en YouTube ook. En je iPhone ook, want daarmee kun je filmen in 4K. Dus het werd wel eens tijd.

Meer weten over Apple TV?
Bekijk dit dossier

6. HomePod

Voorkant HomePod

HomePod is Apple’s slimme speaker met Siri-ondersteuning. Apple kondigde deze al aan tijdens de keynote in juni en gaat nu ongetwijfeld uit de doeken doen waartoe deze luidspreker allemaal in staat is, wellicht ook in combinatie met de iPhone X. Voor ons is dit niet per se interessant: HomePod komt uit in december, maar nog niet in Nederland.

Meer weten over HomePod?
Bekijk dit dossier

7. Nieuwe AirPods

Heeft het jou ook maanden gekost om een setje AirPods te bemachtigen? Ze zijn nu al verouderd … In het iOS 11-lek van enkele dagen terug werd een animatie aangetroffen van AirPods die er nét even anders uitzien. Het indicatielampje zit op in plaats van in de huls. Waarschijnlijk betreft het een kleine update.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Praat mee!

avatar