Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Gaaf iPhone XI-concept laat 4 verbeteringen zien

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone zonder Touch ID


Lees verder na de advertentie

De iPhone X ziet er drastisch anders uit dan zijn voorgangers: één en al scherm, geen thuisknop en een inkeping (‘notch’) aan de bovenkant van het scherm. Maar hoe gaat het nu verder? Hoe zou een opvolger van de iPhone X eruit kunnen zien? De website iDropNews heeft een bijzonder mooi iPhone XI-concept gemaakt.

1. Kleinere notch

Sommigen hebben een hekel aan de inkeping aan de bovenkant van het scherm: hij zit in de weg bij het gebruik van bepaalde apps, voornamelijk in landschapsmodus. Het zou zelfs dé reden zijn dat de iPhone X slechter verkoopt dan verwacht en mogelijk dit jaar al uit de handel wordt gehaald.

Er gaan nu ook al volop geruchten over het verkleinen van de notch. Overigens nog niet al voor dit jaar, maar voor 2019. iDropNews gaat voortvarend te werk en heeft deze verbetering toch al verwerkt in hun concept. Links de huidige iPhone X, rechts de opvolger:

 iPhone XI-concept notch en randen

2. Smallere randen


kooptip

De randen rondom het scherm van de iPhone X zijn al van bescheiden formaat, maar je ziet het op de afbeelding hierboven: het kan nog nét even smaller. Voordeel: je hebt dan nog meer scherm terwijl de iPhone op zich gewoon even groot blijft.

3. Dual sim

 iPhone XI-concept dual sim

Volgens een bekende Apple-analist zou de iPhone dit jaar voor het eerst dual sim krijgen, wat betekent dat je twee simkaarten en dus twee telefoonnummers hebt met één iPhone. Handig als je je iPhone zakelijk en privé gebruikt. Of als je in het buitenland een los simmetje aanschaft.

4. Geen camerabult

 iPhone XI-concept camera

De camera van de iPhone X steekt iets uit. Een camerabobbel of -bult, zo wordt dit genoemd. Dat is dan weer schromelijk overdreven, maar het zou toch mooi zijn als de camera zoals in dit concept in zijn geheel is weggewerkt in de behuizing.

Bekijk nog meer afbeeldingen van de iPhone XI.

Lees ook ons dossier iPhone 2018.