Terug naar In iPhone X-app Rainbrow bedien je je karakter met je wenkbrauwen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

In iPhone X-app Rainbrow bedien je je karakter met je wenkbrauwen

Door Koen van Ekeren18 december 2017 11:152 min. leestijd0

De iPhone X onderscheidt zich met zijn bijna-randloze design, maar ook het TrueDepth-camerasysteem is toonaangevend. Met de technologie is de iPhone in staat om een zeer gedetailleerde scan van je gezicht te maken. En dat kan heel leuk zijn bij een game, zo laat de iPhone X-app Rainbrow zien.

iPhone X-app Rainbrow

In Rainbrow bestuur je je karakter – een emoji – op een wel heel speciale manier: met je wenkbrauwen. In het spel draait alles om de bosjes haren boven je ogen; je beweegt ze om sterren te verzamelen en allerlei obstakels, zoals auto’s, basketballen en eenden, uit de weg te gaan.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In het iPhone X-spel til je je wenkbrauwen op om de emoji omhoog te bewegen, of frons je om hem juist te laten zakken. Wil je dat de emoji op dezelfde hoogte blijft staan? Dan zet je je neutrale gezichtsuitdrukking in.

De opzet is simpel: verzamel zoveel mogelijk sterren en verpletter je eigen High Score. Dit wordt steeds lastiger, want hoe meer sterren je pakt, des te meer obstakels er opduiken. Een multiplayer-mogelijkheid is er niet, maar daar komt mogelijk verandering in. Tegenover MacRumors vertelt Nathan Gitter, maker van de game, over zijn plannen om Apple’s Game Center voor multiplayer-competitie in het spel te integreren.

iPhone X-game

Ondanks zijn simpelheid zijn we enthousiast. Rainbrow is één van de eerste apps die niet alleen gebruikmaakt van ARKit, maar ook de mogelijkheden van het nieuwe TrueDepth-camerasysteem benut. Eerder kwam de iPhone X-game Nose Zone uit, een spel waarbij de positie van je neus gevolgd wordt.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar