Terug naar iPhone verkozen tot beste vrouwengadget: niet roze, wel praktisch!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone verkozen tot beste vrouwengadget: niet roze, wel praktisch!

Door Redactie iCreate8 januari 2010 14:003 min. leestijd0

Wat doe je als fabrikant wanneer je je gadget ook aan ‘de vrouw’ wil brengen? Een roze kleurtje? Een vereenvoudigde versie? Apple’s iPhone 3GS laat zien dat dit niet nodig is. In december 2009 stemden vrouwen massaal op hun favoriete gadget van 2009 en de iPhone kwam als absolute winnaar van de Girls Gadget award uit de bus!

De Girls Gadget verkiezing, georganiseerd door navigatiefabrikant NAVIGON, trok 10.000 vrouwen naar de website www.girlsgadget2009.nlom te stemmen. Ze kozen uit één van de 15 genomineerde producten op de site, en beantwoordden twee vragen over gadgets in het algemeen. De top vijf van gadgets die de verkiezing opleverde wordt ondersteund door motivaties van de stemmers:

1)Apple iPhone 3GS“Ik heb het instructieboekje nauwelijks gelezen! Door de logica van dit apparaat is de iPhone makkelijk in gebruik. Door logisch te denken vergeet je ook niet hoe je verder komt in het menu. Heel slim.”
2) Sony Vaio P-Series Notebook
“Het ziet er sexy en mooi uit, een gadget voor de echte fashionista die met haar tijd meegaat!”
3) iRiver Story EB02 eReader
– “Omdat ik boeken kan lezen zonder dat mijn kast vol raakt en mee kan nemen zonder dat ze lelijk worden. Makkelijk voor onderweg in de trein bijvoorbeeld!”
4) Nintendo Wii Balance Board
“Het is de ideale manier om zonder je huis uit te hoeven iets aan work-out te kunnen doen.”
5) NAVIGON 2410
“Omdat ik me altijd suf zoek naar de juiste bestemming. En omdat je zo ook de winkel kunt vinden in de stad. En niet alleen tot de parkeerplaats komt en dat je dan zelf maar verder moet zoeken. That’s why I love it!!!”

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Niet alleen uit de verkiezing van de iPhone blijkt dat een roze kleurtje voor vrouwen lang niet altijd populariteit garandeert. Uit de vragen die tijdens de verkiezing op de site gesteld werden, blijkt dat 72% van de vrouwen zich zelfs ergert aan roze gadgets en aan gadgets die overdreven eenvoudig gemaakt worden. Toch staan op plaats 6 en 7 van de lijst roze gadgets, respectievelijk de Asus eee PC en de Polaroid PoGo instant printer. Maar misschien zijn deze producten populair ondanks het roze kleurtje.

“Als we dieper ingaan op de verschillende reacties zien we dat vrouwen een product willen dat praktisch en innovatief is en tegelijkertijd een topdesign heeft,” aldus Mark Stadhouders, de directeur van NAVIGON Benelux. De uitslag van de verkiezing wijst erop dat de vrouwen het erover eens zijn dat de iPhone GS3 op deze gebieden kwaliteit heeft geleverd.

De 15 genomineerde producten voor de beste gadget van 2009 waren de iRiver e-reader, Sony Ericsson Jalou Dolce & Gabbana, Sony Vaio P-Series Notebook, Sony Digital Photo frame, Samsung Portable HD, NAVIGON 2410, Canon Digital IXUS, Apple iPhone 3GS, Nintendo Wii Balance Board, Polaroid PoGo instant printer, Asus eee PC, Sony T serie digital camera, Aiptek Pocket Cinema, LG EL40 New Chocolate en de Cooler-e-reader.

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis KPN hebt

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar