Terug naar iPhone kan sneller draadloos opladen met iOS 11.2 – deze oplader moet je hebben
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone kan sneller draadloos opladen met iOS 11.2 – deze oplader moet je hebben

Door Koen van Ekeren17 november 2017 12:072 min. leestijd0

Binnenkort brengt Apple iOS 11.2 uit en dat is vooral goed nieuws voor bezitters van de iPhone 8 en iPhone X, want de toestellen kunnen dan sneller draadloos opladen. Tenminste: als je in het bezit bent van een draadloze oplader die laadsnelheden van 7,5 watt ondersteunt. We zetten de twee beste opties op een rij.

Sneller draadloos opladen met iOS 11.2

Op dit moment kunnen de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X met maximaal 5 watt worden opgeladen. Met iOS 11.2 verhoogt Apple de oplaadcapaciteit naar 7,5 watt, waardoor je iPhone beduidend sneller laadt. Verschillende merken hebben een laadstation dat deze capaciteit ondersteunt, maar welke moet je hebben?

Het is nu verstandig om te kiezen voor een draadloze oplader van Mophie of Belkin. Zoals Apple schrijft, zijn deze merken in staat om veilige laadsnelheden van 7,5 watt te leveren. Bij andere opladers is het nog de vraag of ze veilig genoeg zijn om een vermogen van meer dan 5 watt te leveren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Belkin Boost Up €69,99

Belkin boost Up

De Belking Boost Up ondersteunt laadsnelheden tot maar liefst 15 watt. Het laadstation heeft een plat oppervlak en handig is het ledlampje, dat aangeeft hoe vol de accu is.

Mophie Wireless Charging Pad €57,95

Mophie Wireless Charging

Ook de oplader van Mophie levert laadsnelheden van 7,5 watt. Het laadstation is lekker compact en bovendien goedkoper dan de Belkin Boost Up.

Op dit moment is iOS 11.2 alleen beschikbaar voor ontwikkelaars en bètatesters. Naar verwachting is lanceert Apple de software-update eind november, of begin december.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar