Terug naar iPhone SE vanaf nu te bestellen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone SE vanaf nu te bestellen

Door Daan Jeuken29 maart 2016 09:242 min. leestijd0

De nieuwe iPhone SE is nu te bestellen in de Nederlandse Apple Stores. De Special Edition combineert het compacte ontwerp van de iPhone 5s met de razendsnelle ingewanden van de 6s en heeft als klap op de vuurpijl een zeer interessant prijskaartje. Deze combinatie kon de SE wel eens een populair apparaat maken, dus de verwachting is dat de levertijd razendsnel op zal lopen. Nu staat die op 5 – 7 april.

iPhone SE

De Special Edition iPhone is de eerste 4-inch iPhone die Apple uitbrengt sinds de 5s in 2013. De behuizing is nagenoeg hetzelfde gebleven, op de aanvulling van een roségouden versie na, maar van binnen is alles anders. De A9-chip komt rechtstreeks uit de 6s, evenals de 12-megapixel camera waarmee je ook Live Photos en 4K-video’s schiet. Ook de NFC-chip voor Apple Pay en wifi- en LTE-modules zijn hetzelfde als in de 6s.

Geen 6s

De iPhone 6s blijft echter Apple’s paradepaardje. Behalve het grotere scherm heeft de 6s namelijk 3D Touch en de nieuwste versie van Touch ID. Het eerste heeft de SE helemaal niet, Touch ID wel, maar de oudere, tragere en minder accurate versie.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Prijzen

Misschien wel het mooiste van de iPhone SE is echter de prijs. Betaal je voor een 6s ten minste € 749, de 4-inch SE begint bij € 489. Daarmee is het de eerste iPhone die Apple nieuw onder de € 500 in de markt zet. Voor die € 489 krijg je 16 GB opslag, voor € 100 extra krijg je 64 GB.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar