Terug naar 'Helaas: iPhone SE krijgt geen opvolger'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Helaas: iPhone SE krijgt geen opvolger'

Door Laura Grootaarts18 juli 2017 15:542 min. leestijd0

Apple zou niet van plan zijn om een opvolger van de iPhone SE uit te brengen. Het blijft bij deze ene ‘Special Edition’ die in het voorjaar van 2016 verscheen.

iPhone SE: compact maar krachtig

De iPhone SE vormde vorig jaar een trendbreuk met de andere iPhones. Met 4 inch is het een klein toestel met een relatief vriendelijke prijs. De iPhone SE lijkt qua uiterlijk op de iPhone 5(s), een compact design dat dateert van 2012. Technisch is-ie grotendeels gelijk aan de veel geavanceerdere iPhone 6s. De ideale combinatie voor veel consumenten – of toch niet?

iPhone SE

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De Chinese Apple-analist Pan Jiutang is ervan overtuigd dat het toestel in ieder geval in de nabije toekomst geen upgrade gaat krijgen. Volgens hem is de vraag naar kleine smartphones toch te beperkt, zo is te lezen op Cult of Mac. Steeds meer mensen kiezen voor een toestel met een groot scherm omdat dat fijner is met internetten, films kijken en gamen. 5 inch is voor veel consumenten het absolute minimum. Zoals het er nu voorstaat, ligt daar ook de focus van Apple.

Geen iPhone SE opvolger

Ben je fan van de iPhone SE, dan heb je er voor nu een heel fijn toestel aan. Straks in het najaar komt iOS 11 uit, en je kunt je iPhone SE dan nog prima updaten. Maar wat de toekomst brengt voor liefhebbers voor een kleine en betaalbare iPhone …?

De iPhone SE verscheen in maart 2016. Dit voorjaar was er nog een kleine update voor de SE waarbij de opslagcapaciteit van het toestel vergroot werd: je kunt nu kiezen uit 32 en 128 GB.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone SE
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar